Skocz do zawartości
IGNORED

Maranciunio a LP?

senicz

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy to wszystko sprowadzja do paramtrow typu jjitter, ps i jakies tam. A ja samouk i wiem ze jak cos dobrze gra to jest dobrze i juz. prawde mowiac ja nie wiedzialem ze nie da sie zrobic cd tak aby dobrze gral. teraz dopiero sie dowiaduje od kolegow ze sie nie da? Dziwne?

Zjadlem kolacje i teraz chyba pogadamy? Jesli koledzy robia w gacie to ja sam zorganizuje porownanie Maranciunia i LP. Jak LP bedzie gramofon zrobiony z plyty alu grubosci z 5cm i rozmiarow A3. Mechanizm napedowy z jakiegos Thorens-a paskowy i ramie sme 3009. A wkladka to jakis japonczyk za 500$ exel chyba? niezla. Oczywiscie MC. Chyba wystarczy do porownan. Czy moze koledzy zaproponuja cos lepszego? jako wzm zagra nalesnik i kolumny Marantz. No to chyba czas na porownania? musze poszukac plyt i kompaktow im odpowiadajace. mam The Doors taki komplet a moze cos jeszcze?

Re: senicz, 21 Maj 2007, 21:02

>Zjadlem kolacje i teraz chyba pogadamy?

chyba nie ma o czym

miałem i mam sporo sympatii dla kolegi, ale w końcu muszę przyznać rację tym, którzy od dawna pisali coś o problemach osobowościowych

rozmowa jest nadzwyczaj trudna i bezproduktywna

to raczej monolog i akompaniament

no nic

tak czy owak jeśli kolega Senicz w końcu coś kiedyś zaofeuje poza przechwałkami to ja chętnie posłucham a nawet kupię, serio

życzę powodzenia!

graaf

jakie przechwalki? napisalem ze rozwali konkurencje? i tak sie stalo. A swoja droga nic nie sprzedaje nie produkuje. Cala para idzie w szkole dzwieku. I do tego Maranciunio sie przyda bo w szkole musimbyc odjazdowy dzwiek. Nie myslicie chyba ze wszkole bedzie takl samo dretwo jak w wiekszosci domow? a kto by sie przypaletal uczyc dzwieku w takiej szkole? Oczywiscie nie Maranciunio bedzie gral w szkole a jakis dvd wieloformatowy. Juz kilka razy pisalem o tym ze ja zawsze pisze prawde. I jak do tad wszystko sie sprawdza. No jak analogowcy wystawicie cos na pokaz?

senicz, 21 Maj 2007, 22:28

ignoruj

Ten pan chce mieć koniecznie najlepszą hulajnogę na podwórku. Gdyby zachowana była kolej rzeczy, może i tak by się stało, może to jest mistrzostwo świata. Słuchaliśmy w sobotę tego Marantza bardzo krótko na chyba trzech przypadkowych kawałkach i na przypadkowym sprzęcie. Nikt o zdrowym podejściu do oceny urządzenia nie podejmie się takowej po tak krótkiej znajomości. Na to trzeba dzień - dwa, czasem dłużej. Chyba wszyscy to rozumieją. Może to jakoś doprowadzić do końca. Jest przecież możliwe aby zostawić go na tydzień np. Edwardowi , niech posłucha w spokoju i się wypowie, ja np. mam zaufanie do jego uszu.

Chciałbym już nie czytać tych przechwałek, facet robił dobre wrażenie na spotkaniu, a teraz jak go spotkam to będę miał ochotę wyrzygać mu się na buty.

arturo

Co do porownan LP z cd to nie mam odpowiedniej klasy pre do wkladki mc. Niby mam Nakamichi pre do mc ale dzwiek fatalny. A proba uzycia traf sie nie udala. Zbyt duze podbarwienia dzwieku wprowadzaja. Nietety szumy lamp sa na poziomie 10uV i to powoduje ze wkladka o wyjsciowym 0.2mV ma zbyt maly sygnal.

Re: Senicz

>A swoja droga nic nie sprzedaje nie produkuje

szkoda - bardzo szkoda

miałbyś moje pełne wsparcie

>Cala para idzie w szkole dzwieku

raczej idzie w gwizdek Seniczu a nie w żadną szkołę, w zwyczajny gwizdek :-/

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.