Skocz do zawartości
IGNORED

Bezpieczeństwo finansowe-wykład

mrbudziol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich... dawno nie odwiedzałem forum bo z czasem kiepsko...

W związku z moją nową pracą, chciałbym zaprosić wszystkich chętnych z okolic Katowic na spotkanie biznesowe(wykład) dotyczące naszych finansów osobistych, tytuł spotkania-"Droga do finansowego bezpieczeństwa",

odbędzie sie 29 maja w Katowicach w Hotelu Qubus w godzinach 18.00-20-00, dwie godziny które mogą dać sporo do myślenia, będzie kawa i ciasteczka...;), spotkanie prowadzić będzie prezes Fryderyk Karzełek.

Wstęp za imiennym zaproszeniem(z osobą towarzyszącą), zaproszenia wręczyłbym przed wykładem-przy okazji moglibyśmy się poznać osobiście...;)

Po spotkaniu, jeśli ktoś wyrazi ochotę spotkania indywidualnego w domu, czy innym odpowiadającym Wam miejscu, mogę umówić takie spotkanie z profesjonalnym doradcą finansowym(nie żadni tam sprzedawcy kredytów czy tym podobni), potrwa to około 1,5 godziny, nic nie kosztuje-jedynie jakaś kawusia...;) spotkanie jest NIEZOBOWIĄZUJĄCE, ma na celu pokazać Wam różne możliwości finansowe które pozwolą nam osiągnąć bezpieczeństwo finansowe w przyszłości oraz pokazać korzyści ze współpracy z Polskim Doradztwem Finansowym...

Podaję stronę firmy- www.pdf.com.pl można sobie przejrzeć

Naprawdę zachęcam...!!!

Zostały niecałe dwa tygodnie więc jeśli ktoś jest chętny to proszę pisać, jeśli tylko macie czas naprawdę zachęcam i zapraszam.

Pozdrawiam

Marek

spodziewałem się takiej reakcji...;)

jednak do nie dystrybucja... camle pofruwaj po necie i się doinformuj a potem pisz pierdoły...;) tylko ludzi zniechęcasz a nie masz pojęcia o czym mowa...

no nareszcie ktos "biznesuje" tu par excellence, a nie jak Zydelek czy Grafton ;) pozdrawiam! ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

lol

kolejna z wielu firm sprzedająca ludziom usługi finansowe różnych instytucji,

ale trzeba przyznac o sprytnym podejsciu do klienta pod hasłem "edukacja" i pracownikami i zaszczytnym tytule "konsultant" :D

toż to to samo co OVB, i inni tacy co wszystko sprzedają pod szczytnymi hasłami

pan z firmy przyjdzie do domu, zrobi wywiad, a potem

bedzie sie pytał, czy nie znam kogos kto by nie był zainteresowany wyedukowaniem sie z bezpieczenstwa finansowego LOL

kapelli nie rań mnie......OVB....... hehe przestań !

panowie i panie... przecież tylko zapytałem, zaproponowałem chętnym udział w wykładzie, nic to nie kosztuje, po prostu posiedzieć i posłuchać dwie godziny, w przerwie wypić kawę, dowiedzieć się czegoś, przecież to do niczego nie zobowiązuje !!!

wiem jak ludzie na to reagują i biorą nas za firmę typu Ex... czy Open... ale to niestety firmy zajmujące sie dystrybucja produktów finansowych a PDF jest firma doradztwa finansowego która wykonuje analizy finansowe i do indywidualnej analizy według potrzeb i możliwości dopiero dobiera produkty !!!

no ale spekulantów nigdzie nie brakuje...;)

swoja droga chyba nie uważacie że próbowałbym kogoś z Was na coś naciągnąć i wyrolować, hmmm... trochę smutne, bo czuję się członkiem tej "muzycznej" społeczności i przykre jest to że myślicie że chciałbym reszcie coś nieciekawego zaproponować, ehhh... w sumie macie prawo tak myśleć...

w każdym razie jeśli ktoś znajdzie czas i ochotę... zapraszam

no i chyba faktycznie powinienem umieścić w dziale ogłoszenia...

wiecie jak to jest... każdy za najmądrzejszego sie uważa, tez taki byłem, niestety nie jesteśmy fachowcami we wszystkim !

gutten> zdziwiłbyś się jakie każdy z nas ma możliwości finansowe tylko nie jest ich świadom !

a z tego co widzę również należysz do grupy spekulantów więc... szkoda słów...;)

powiem Wam tak-większość ludzi reaguje tak jak Wy, dziwne tylko że po wykładzie, czy spotkaniu z doradcą, nawet jeśli od razu nie chcą czegoś robić to z czasem sami dzwonią, ale rozumiem że większość zna sie lepiej od fachowców więc życzę powodzenia, naprawdę...;)

arek67 napisał>"Droga do finansowego bezpieczeństwa"- a co to oznacza?

fajnie byłoby gdyby jedynym powodem dla którego musisz rano wstać był... nacisk an pęcherz...

wystarczy tylko odpowiednio zaplanować swoje finanse, a raczej zarządzanie nimi żeby to osiągnąć ;)

"fajnie byłoby gdyby jedynym powodem dla którego musisz rano wstać był... nacisk an pęcherz...

wystarczy tylko odpowiednio zaplanować swoje finanse, a raczej zarządzanie nimi żeby to osiągnąć ;)"

Wiem że są potrzebne takie firmy sam nawet korzystałem z usług jedenej z większych, ale za przeproszeniem to brzmi jak tekst puszczony na zjeździe amway'owców o ile pamiętacie jeszcze taką firmę albo innej piramidy.

"gutten> zdziwiłbyś się jakie każdy z nas ma możliwości finansowe tylko nie jest ich świadom !

a z tego co widzę również należysz do grupy spekulantów więc... szkoda słów...;)"

Każdy z nas ma też olbrzymie możliwości w posługiwaniu się językiem polskim - pod warunkiem oczywiście, że pojęcia mu się nie mylą. Ja zapraszam na wykład "Znaczenie i użycie słowa SPEKULANT". Wstęp wolny.

mrbudziol, 16 Maj 2007, 16:26

>Witam wszystkich...

> będzie kawa i ciasteczka

Jak zwykle niepelna infromacja. Jaka kawa?! Jakie ciesteczka?! Jakies pierdoly o jakims doradztwie a podstawowych danych brak!! Zle to swiadczy o organizatorach.

pzdrw

soso

mrbudziol, 17 Maj 2007, 09:07

>kapelli nie rań mnie......OVB....... hehe przestań !

no tak, nie ma jak wyśmiać konkurencję

>proponowałem chętnym udział w wykładzie, nic to nie

>kosztuje, po prostu posiedzieć i posłuchać dwie godziny, w przerwie wypić kawę, dowiedzieć się

>czegoś, przecież to do niczego nie zobowiązuje !!!

proponowalem przyjsc na reklamowy wykład mojej firny

>a PDF jest firma doradztwa finansowego która

>wykonuje analizy finansowe i do indywidualnej analizy według potrzeb i możliwości dopiero dobiera

>produkty !!!

co to za bullshit? każda firma tak robi, tu sie nie ma czym chwalić

i próbować na siłe wyjść z twarzą

A eneralnie uważam, że i tak najlepiej wszystko podsumował Gutten.

Zbig, 18 Maj 2007, 22:54

>drogą do finansowego bezpieczeństwa jest obecnie głównie inwestowanie w nieruchomości

Bzdura ... drogą do finansowego bezpieczeństwa było inwestowanie w nieruchomości półtora roku temu !!!

Obecnie na rynku nieruchomości jest zastój, olbrzymia podaż przy minimalnym popycie.

zdezintegrowany_3PO

kapelli> OVB nie jest dola nas konkurecją to po pierwsze...! dlaczego ? bo my działamy zupełnie inaczej...;) ale musisz coś powiedzieć żeby wyjść z twarzą przed gronem forum więc pleciesz bzdury !!! spotkajmy sie i porozmawiajmy i dopiero wtedy się wypowiedz... co Ty na to...?

zbig i zdezintegroiwany_3PO>

obydwaj się niestety mylicie !!!

mimo że zostałem wyśmiany hehe, choć uważam że niesłusznie, i mimo że prosiłem o "wycięcie" watka to jednak zapraszam na wykład do Katowic i na niezobowiązujące spotkanie z doradcą... potem krytykujcie do woli(razem z resztą mądrali) ale nie teraz w momencie w którym nic nie wiecie o PDF...;)

forum internetowe ma to do siebie że można każdego zbluzgać i wyśmiać bez jakichkolwiek konsekwencji...

śmieszne !

dorośli ludzie zachowują sie jak dzieci, a może to dzieci tyle piszą udając dorosłych ?

ciekawe !

pozdrawiam grono, śmiejcie się dalej...;)

Firma jak firma. Normalny broker. Najpewniej będą mówić o tym co pozostali. Albo namówią na budowę sieci albo zaoferują portfele ubezpieczeń kapitałowych (pomysł zresztą całkiem niezły)

A nieruchomości (może poza funduszami indeksowanymi do cen nieruchomości) nie są żadnym zabezpieczeniem finansowym. Tylko utopieniem pieniędzy w kosztach na lata tak długie, w perspektywie których zostaje nam już tylko jedna nieruchomość - o powierzchni dwóch metrów kwadratowych.

PS. A co tam >dajecie

->mbrudziol

porównanie do OVB na podstawie tego co widze z www - czyli proponujecie strukture Amwaya, sprzedawcy itp.

reszta jak wszedzie indziej.

inwestycjami czynnie zajmuje się od jakiegoś czasu, wiec wszelakie fundusze czy GPW nie stanowia dla mnie tajemnicy, poza tym, jedno zdanie o analitykach finansowych, których jako człowiek nieobeznany pare lat temu było dla mnie kompletnie niezrozumiałe a teraz sam sie w nim w 100% zgadzam (no, może to lekko OT bedzie),

które nam powiedział bardzo szanowany dr ekonomii:

"Analityk finansowy to gość, który idzie przed kamere i mówi "jutro WIG20 może iść lekko do góry" i zgarnia za to grubą kasę"

poza bardzo nielicznymi fachowymi przypadkami, to widze ze ja tez bym mogl byc takim analitykiem :)

->Qubric - Aegon swoja droga ma fajną oferte, jak ktos chce długo inwestowac to wg mnie jest super

Qubric> "skandia czy aegon"............ to są tylko produkty(mamy ich więcej) które dobiera się do konkretnej analizy konkretnego klienta... tyle ;)

kapelli> jaka struktura, jaki amway...!!!

spotkajmy się i porozmawiajmy a potem wymieniajmy poglądy na forum, po co te spekulacje, zaproponowałem wykład, spotkanie indywidualne, nikt nie ma ochoty-dobra, rozumiem, ale spekulantów nie brakuje... smutne

pozdrawiam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.