Skocz do zawartości
IGNORED

SWIEZO NAWROCENI FORUMOWICZE

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

to ja poproszę o regulamin tego wątka bo nie jest dla mnie jasne czy ta biblia to katolicka "Biblia" dogmatyczna czy może jakaś inaczej wyimaginowana "biblia forumowa"... i co wpisiwaciele mieli by tu niby wpisiwaciować?

camle, w zamysle miał to być kącik o biblii chrzescijanskiej(a wiec i katolickiej).

Nie mam pojecia skad koledzy brali cytaty, być moze był to przekład Świadków Jehowy, albo innego kościoła...

W kazdym razie rozmawiamy tu o wszelkich nawróceniach.

Mogą być i te na Islam, oraz ateizm :)

Pozdrawiam

ancaster, 17 Maj 2007, 00:55

>camle, o nie!

>Spójrz na budujacy przyklad kolegi jar1a w wątku polityka.

>Może cytaty jeszcze nie dobierane idealnie, ale wrzucane chętnie :)

>

>Pozdrawiam

taa jar1 się taki święty zrobił w polityce że chyba na spowiedzi świętej powiem:

"napier... na jar1a" :-((((

Dlaczego tutaj jesteśmy

Pewnego dnia surfując wieczorem po Internecie, Atopos zauważył grupę forumowiczów dyskutujacych zawziecie o polityce.

Jego wyobraźnia zaczęła pracować: zobaczył siebie złapanego i sprzedanego jak niewolnik, lub wcielonego do wojska.

Atopos zrobił nagły zwrot, przeskoczył kilka zakladek i ukrył się w innym wątku.

Zaintrygowany tym dziwnym zachowaniem, jeden z forumowiczow, uczciwy DIY-owiec zaczął go śledzić.

Znalazł go gdy ten cały wystraszony i trzęsący siedział skulony w jakims wątku.

„Co ty tutaj robisz? Widzieliśmy cię jak uciekałeś. Czy możemy ci jakoś pomóc”?

„Tylko dlatego, że zadałeś pytanie nie znaczy, że jest na nie prosta odpowiedź,” powiedział Atopos,

który teraz dopiero zdał sobie sprawę co się z nim stało.

„Wszystko zależy od Twojego punktu widzenia.

Jeśli jednak musisz wiedzieć, to ja jestem tutaj z Twojego powodu, a Ty jesteś tutaj z mojego!”

...no i jeszcze z takiego powodu, ze siedzimy przed kompem, a akurat audio jest naszym hobby. Jakis tam pewnie wplyw ma to, ze nie jesteśmy gospodyniami domowymi, albo Britnejspirsami - stąd pewnie nie spotkaliśmy sie na forum Cosmopolitan:)

Pozdrawiam

• 7 miesięcy później...
  • 2 miesiące później...

Dlaczego tutaj jesteśmy cz.2 (rok pozniej)

Pewnego dnia surfując wieczorem po Internecie, Atopos zauważył grupę forumowiczów dyskutujacych zawziecie o forum.

Jego wyobraźnia zaczęła pracować: zobaczył siebie złapanego, sprzedanego jak niewolnik i wcielonego do SITE S.A..

Atopos zrobił nagły zwrot, przeskoczył kilka zakladek i ukrył się w wątku - audiohobby.pl

Zaintrygowany tym dziwnym zachowaniem, jeden z tamtejszych forumowiczow, uczciwy DIY-owiec zaczął go śledzić.

Znalazł go gdy ten cały wystraszony i trzęsący siedział skulony na Bocznicy audiohobby..

"Co ty tutaj robisz? Widzieliśmy cię jak uciekałeś. Czy możemy ci jakoś pomóc"?

"Tylko dlatego, że zadałeś pytanie nie znaczy, że jest na nie prosta odpowiedź," powiedział Atopos,

który teraz dopiero zdał sobie sprawę co się z nim stało.

"Wszystko zależy od Twojego punktu widzenia.

Jeśli jednak musisz wiedzieć, to ja jestem tutaj z Twojego powodu, a Ty jesteś tutaj z mojego!"

Jest już netykieta może powstanie netdekalog audiostereo.pl

1. Nie będziesz miał innych forów przede mną

2. Nie będziesz wzywał imienia Admina swego nadaremno.

3. Będziesz modernizacje święcił.

4. Będziesz czcił Admina i Moderatora swego.

5. Nie rippuj.

6. Nie pchaj się na audio show.

7. Nie kopiuj płyt

8. Nie mów fałszywego świadectwa przeciw sprzętowi swemu.

9. Nie pożądaj sprzętu bliźniego swego.

10. Ani żadnej płyty, która jego jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.