Skocz do zawartości
IGNORED

ACUHORN się nie poddaje : )

Cervantes

Rekomendowane odpowiedzi

Zbig, 6 Paź 2007, 20:16

A co to za różnica - ani z Ciebie metrolog, ani meteorolog, ani proktolog - prędzej to czym sie ten ostatni zajmuje.

Polskich ekonomistów nie wyczyn rozśmieszyć, bo to idioci z natury i wykształcenia, a Tobie do nich po drodze :)))

Ja Twoje teksty podrzucam natomiast przedsiębiorcom pogrzebowym. I traktują je śmiertelnie poważnie...

Zwłaszcza cytat im się spodobał: >no to powiedzmy, to sobie wprost nie jesteśmy za karą śmierci ale tego sk***ysyna musimy za***ać i już...

>Qubric, 6 Paź 2007, 21:33

>Ja Twoje teksty podrzucam natomiast przedsiębiorcom pogrzebowym.

To zrozumiałe. To chyba jedyni którzy mogliby być jeszcze zainteresowani kontaktem z Tobą :-)))

Zbig, 7 Paź 2007, 18:35

Aaa nie, Zbigniewie-złoty - do Ciebie tez kiedyś zagadają... Choć niekoniecznie będziesz wtedy w stanie odpowiedzieć, wiec jak widzisz w tym względzie już mam pewną przewagę nad Tobą :)))

Na razie, kiedy będą wręczać Ci tantiemy za hasło reklamowe (wiesz, to o "zajebaniu skyrwysyna"), nie okazuj przy nich radości - nie wypada. Wystarczy ta twoja wrodzona powściągliwość, którą pozujesz na inteligenta :)))

Kontekst Twojej wypowiedzi też opisałem w swoim >o mniezajebaniu sk***ysyna< (którą odpowiedziałeś na nawoływania innych moderatorów do takiego >zajebywaniao mnietrzasnąć drzwiami< i wyjść z parszywego towarzystwa, zdobyłeś się aż na ironizowanie z podłych wypowiedzi innych moderatorów.

A teraz, zupełnie przypadkowo jak się okazuje, stałem się Twoim gryzącym sumieniem. Tak sadzę, bo przy każdej okazji próbujesz mi coś wytknąć... Dziwne, skoro jesteś taki dumny z tego że byłeś najrozsądniejszym moderatorem... Tłumaczenia własnych intencji zostaw swoim znajomym pokroju Pitdoga-Deaddoga-moderatora - innych możesz już nie posiadać.

PS. Napisz lepiej co Ci się bardziej podoba. Ten nowy Accuhorn czy może Visaton Solo albo ta kanadyjska kolumna - panie inżynierze? A może żadne szerokopasmowce? W takim temacie powinieneś się lepiej sprawdzić.

Off topic:

Z kolumn, które mnie intrygują (bardziej niż ślimaki czy inne słynne) i jakich chętnie bym posłuchał (tylko gdzie):

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

(Cena chyba 33kzł/para.)

Ukryta Zawartość

Co to ma być - zachęta do odsłuchu, dzieło sztuki ? :)) /Nie zauważyłem wcześniej./

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>Qubric, 8 Paź 2007, 19:31

>Kontekst Twojej wypowiedzi też opisałem w swoim >o mnieTo współczuję przenikliwości.

Mhm. Akurat.

>To nie cytowanie Twojej ironicznej wypowiedzi o >zajebaniu sk***ysyna< (którą odpowiedziałeś na

>nawoływania innych moderatorów do takiego >zajebywaniao mnieTylko właśnie kontekst w jakim ją wypowiadałeś uczestnicząc w tej imitacji moderowania. Zamiast >trzasnąć

>drzwiami< i wyjść z parszywego towarzystwa, zdobyłeś się aż na ironizowanie z podłych wypowiedzi

>innych moderatorów.

Bidny kaznodziej - ofiara moderacji. Tyle tylko ze sam grzecznie zgłaszał posty do moderacji. Dobre sobie. Daj spokój Qubric.

>A teraz, zupełnie przypadkowo jak się okazuje, stałem się Twoim gryzącym sumieniem.

Nie pochlebiaj sobie. Dzisiaj powtórzyłbym w tym samym kontekście dokładnie to samo. Lepiej posłuchaj własnego.

>Tak sadzę, bo

>przy każdej okazji próbujesz mi coś wytknąć...

Nie wydaje mi się. Przeważnie Cię unikam, no chyba że sam zaczniesz jak w tym wątku.

>PS. Napisz lepiej co Ci się bardziej podoba. Ten nowy Accuhorn czy może Visaton Solo albo ta

>kanadyjska kolumna - panie inżynierze? A może żadne szerokopasmowce? W takim temacie powinieneś się

>lepiej sprawdzić.

Nie lubię szerokopasmowców, choć dynamikę mają często imponującą.

Jak na byłego, niewinnego, moderatora bardzo dużo piszesz.

PS. W jakim sensie dynamikę? Chodzi o efektywność? Czy bardziej odpowiedź impulsową? Zazwyczaj głośniki które nie mają dołu pasma wydają się pod tym względem bardziej spektakularne. Mnie jednak nie przekonuje głośniczek z przedwojennego radia za 25 złotych. Zwłaszcza nie wiem skąd Accuhorn wziął te masę drgającą w ARZ 6604 na poziomie 4 gram ???

A jest już jakaś euronorma na to? Wiedziałem że na dorszach się nie skończy.

Dynamikę w sensie percepcyjnym, czyli w zasadzie jedno i drugie, aczkolwiek to jest specyficzna spektakularność. Zazwyczaj próba z nagraniem o silnym rytmicznym basie i wyrazistej górze kończy się porażką.

Masa drgająca 4g w papierowej membranie mającej zachować sztywność przy przetwarzaniu szerokiego pasma wydaje się bajką.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.