Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie obecnie sprzedają AT440ML lub MLa

pszufe

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...

Pytanie wcale nie jest trywialne - czy ktoś ostatnio probował kupić tą wkładkę?

Chciałbym kupić w jakimś sklepie albo u jakiegoś dystrybutora w Warszawie albo poprzez polski sklep internetowy. Zakup za granicą raczej odpada w UE jest drogo, a ze stanow musialbym placic clo.

A może skoro nikt nie chce sprzedać tej wkładki to można dołożyć ze 100PLN i dostać coś lepszego od konkurencji?

Jest w niejednym polskim sklepie internetowym. Przykładowo jest tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam!

Ukryta Zawartość

Niedawno znajomy kupil tu:

Ukryta Zawartość

Nie musial czekac. Zrobil przelew i za 2 dni mial wkladke w domu.

Ukryta Zawartość

Informacja od topwinyl: "Niestety w tej chwili nie mamy tej wkladki i nie ma jej tez dystrybutor"

:-)

Dzwonilem do dystrybutora w przeciagu ostatnich paru tygodni ze trzy razy - kazdy z pracownikow oznajmil mi ze nigdy nie slyszal o AT44MLa, a AT440ML mieli kiedys na skladzie ale juz nie maja, nastepnie za kazdym razem poprosili o moj numer telefonu, na ktory nigdy nie oddzwonili

pszufe Jeżeli możesz to wstrzymaj się z zakupem tej wkładki. Posiadam tą wkładkę AT440ML a ostatnio nabyłem Denon DL-103. Jeszcze jej nie podłączyłem, ale mam nadzieję że będzie lepsza od AT. Może się skusisz na Denona jak zagra lepiej.

po tym jak obejrzalem sobie w sklepie gramofon DP-300F kosztujacy przeciez okolo 1200 PLN, mam wiele watpliwosci czy Denon potrafic wyprodukowac cokolwiek przyzwoitego zwiazanego z torem analogowym....

witam

kiedy kupowałem swoja wkładkę AT 440MLa wszedłem na stronę KONSBUDu i w zakładce sieć sprzedaży wpisałem miasto, w którym mieszkam. w odpowiedzi dostałem listę sklepów które handluja z KONSBUDem. zadzwoniłem do sklepu z listy, zamówiłem i do trzech dni odebrałem wkładeczkę.

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

pierwszy raz udalo mi sie dodzwonic do konsbudu do kogos kto kojarzyl co to za wkladka.

Facet powiedział że on nie rozumie dlaczego ludzie je chcą kupować - i że zamówili jakąś dostawę, ale nie może mi z niej sprzedać, bo zamówienia potencjalnych klientów przekraczają rozmiary dostawy, a następna dostawa będzie za nieokreśloną liczbę tygodni.

Tak więc ponawiam pytanie - czy ktoś słyszał o sklepie, który jest w stanie sprzedać tę wkładkę?

pszufe,

ja zamówiłem (jeszcze czekam) na:

Ukryta Zawartość

przy obecnym kursie dolara, wychodzi jakieś 270 złotych z transportem.

zobaczymy czy naliczą cło (a raczej 22% VAT)

Ukryta Zawartość

Mimo że nie jestem Krystianem to coś napiszę. Tym bardziej że siedzi to na tym samym ramieniu co masz - RB300. A więc - mimo że AT ma szlif który rzekomo powoduje mniej trzasków to i tak na Denonie jest ich jeszcze mniej;-) Niestety podobnie jak góry - której mogłobybyć więcej ale to sprawa preampu - tungsol pogrzebał w Bugle i jest zachwycony- ale AT z kolei bas ma taki dość odchudzony. Bierz tego Denona bo jest tyle hałasu o nim teraz że zaraz będziesz szukał Denona;-)

pszufe

W tym wątku napisałem krótkie porównanie Denona do AT440ml

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Walery,

trzaski to mi akurat nie przeszkadzaja - nie jest to dla mnie kryterium ;-)

Jesli chodzi o malo gory to mam SHURE M97xE - i chcialbym czegos lepszego,

albo przynajmniej innego....

Jestes pierwszym, ktory pisze ze AT ma malo basu - moze to ta Twoja modyfikacja Bugle'a?

pszufe,

Subtotal: $84.95

Tax: $0.00

Shipping: $13.25

Total: $98.20

ściągneli mi z karty niewiel ponad 270,-

zamówiłem tydzień temu i teraz czekam co wymyślą na cle (podobno MOGĄ, nie muszą ściągnąć ode mnie mnie od 62,- do 69,- )

pszufe, 9 Maj 2007, 17:59

>Walery,

>trzaski to mi akurat nie przeszkadzaja - nie jest to dla mnie kryterium ;-)

>Jesli chodzi o malo gory to mam SHURE M97xE - i chcialbym czegos lepszego,

>albo przynajmniej innego....

>Jestes pierwszym, ktory pisze ze AT ma malo basu - moze to ta Twoja modyfikacja Bugle'a?

Jeszcze w nim nie grzebałem oprócz wymiany za radą p. Bogdana 4 rezystorów żeby mógł z denonem

pszufe, wkładka dzisiaj przyszła - bez opłat celnych, świetnie zapakowana.

czyli ściągając ze Stanów z

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) można mieć AT440MLa za 270,-

pozdrawiam sprzedawców z Polski.

Ukryta Zawartość

>pszufe, wkładka dzisiaj przyszła - bez opłat celnych, świetnie zapakowana.

>czyli ściągając ze Stanów z

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) można mieć AT440MLa za 270,-

>pozdrawiam sprzedawców z Polski.

dostałes do tego awizo czy zwykła wrzutka jak list do szkrzynki.

Ukryta Zawartość

Badyl,

Jak najbardziej prawidłowo to dostałem > z podpisem, rewelacyjnie zapakowane w solidny karton + styropianowe "kozie bobki". Bałem się trochę, ale jak widać zupełnie niepotrzebnie. Miło mnie zaskoczyli ludzie z LP Gear.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.