Skocz do zawartości
IGNORED

TOWARZYSTWO PRZECIWNIKOW KOPANIA KK

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

Oglaszam nabor do ekskluzywnego :

Towarzystwa Przeciwnikow Kopania Worka ze Zwierzecej Skory oraz Spozywania Koka Koli !

Kazdego dnia gina z reki czlowieka miliony zwierzat, ktore czlowiek usmierca dla kaprysu,

badz aby je pozrec (a nie spozyte - wyrzucic). Znajduje na to cala mase usprawiedliwien,

choc widocznie i ich za malo, bo aby Je jeszcze bardziej upokorzyc i pokazac, ze nic nie sa warte,

postanowil ze zdartej z Nich skory robic balony, by publicznie KOPAC je,

przy uciesze prymitywnej gawiedzi !

Te same sily ktore organizuja te masowe spendy, zagarniaja dodatkowe MILIARDY,

na wciskaniu nam szkodliwej, farbowanej wody z cukrem.

Powiedzmy tym panom, lapidarne :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/33000-towarzystwo-przeciwnikow-kopania-kk/

Vladek - tak se mysle ze skoro jestes takim milosnikiem przyrody, zwierzatek itp. to z cala pewnoscia zdajesz sobie sprawe ze czesto do produkcji energii elektrycznej uzywane sa wszelkiego rodzaju dobra natury m.in. lasy, w ktorych to nasze ukochane zwierzatka zamieszkuja. Mysle ze moze za przykladem wielu ,,muzykow'', ktorzy zrobili cos wspanialego dla muzyki i przestali grac, ty przestaniesz korzystac z komputera by ograniczyc zuzycie energii elektrycznej, a co za tym idzie zadbasz o srodowisko naturalne dla zwierzaczkow ;)

Pozdrawiam kaszanka7

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

Zatem z piłką kłopot z głowy, natomiast z kolą sprawa nie jest taka prosta. Jest to oczywiście ochydne świństwo, jednakże posiada dziwne właściwości. Z jednej strony np. świetnie leczy dolegliwości żołądkowe, a z drugiej znakomicie radzi sobie z zapieczonymi, przerdzewiałymi śrubami i innymi złączami. Jako pomoc w odkręcaniu jest wręcz niezastąpiona :-)

zwolennik łagodności

Koka Kola z powodzenie była używana do dezynfekcji w trakcie powodzi we Wrocławiu. Dlatego niniejszym protestuję przeciw protestowaniu przeciw Koka Koli własnie :)

The odd get even.

ciekawe co lepsze dla zwierzakow..zrobienie z nich pilki czy trwanie w skandalicznych warunkach... no chyba ze jestesmy wyznawcami hasla "uwolnic zwierzeta" tylko podejrzewam ze wiekszosc zwierzakow( przy takim stanie cywilizacyjnym) nie poradzi sobie bez nas...

Oglaszam Niczym Nieograniczony Konkurs na Logo Towarzystwa !

Aktualne nie spelnia wymogow merytorycznie ani estetycznie !

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Skoro tak, to ja proponuję abyśmy wybrali Przewodniczącego.

Ten Kolega wydaje się mieć największe doświadczenie w walce ze znienawidzoną Koalą!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Doczytałem w Wikipedii:

"Składniki:

(...)

Wysoce rafinowany ekstrakt z liści koki to kokaina. W związku z tym, że jest on niezwykle drogi, nigdy nie był dodawany do napoju. Dawniej przy produkcji wykorzystywano liście koki, przez co kokaina występowała w śladowych ilościach. Obecnie zmieniono proces tak, że pomimo wykorzystania koki, nie ma śladu kokainy w napoju."

kaszanka7, 20 Kwi 2007, 12:44

>z cala pewnoscia zdajesz sobie sprawe ze czesto do produkcji energii elektrycznej uzywane sa wszelkiego

>rodzaju dobra natury m.in. lasy,

ooo, Leśna elektrownia opalana drewnem, a może mchem?

Jak już to węgiel, gaz ziemny, olej napędowy służą do napędzania turbin.

• 7 miesięcy później...

>(dlugoscia przeklejanych, banalnych wpisow zaczynasz dystansowac samego graafa !)

od dziś przeklejam same niebanalne wpisy :-)

odwalcie się - to forum nie jest moderowane i na bocznicy mogę robić co chcę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.