Skocz do zawartości
IGNORED

koda av600x i głośniki koda harmony

rob22

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

k-5200 widac że się nie sprzedają bo już promocje sa na to badziewie. Kiedyś wstęgowe głośniki miały Quadrale z wyższej półki - i nikt nie opisywał tych Quadrali że mają audiofilski wstęgowy głośnik a grały całkiem całkiem .

804 gra u ojca, a ja męczę jego 702, wg mnie 702 gra lepiej, ale to może dlatego, że jest wygrzana, tak czy siak Onkyo rulez i nie żartuję, bo z moimi Mirage jest miód...

Może i sie nie sprzedają w badziewnych sklepikach ale za to jak grają , ja słuchałem ich osobiście i znam opinię pracowników dobrych sklepów .

Chociaż w demokracji zawsze ma rację ta głupsza część populacji.....a na forum zazwyczaj ci co nie słuchali tylko sie wymądrzają....

• 1 miesiąc później...

Poczekałbym aż będą dostępne te KODY

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

no badziewne . Jak chocby te "słynne" K -5200 które się nie sprzedają - coś na ten temat wiem

///Chociaż w demokracji zawsze ma rację ta głupsza część populacji.....a na forum zazwyczaj ci co nie słuchali tylko sie wymądrzają..../// mówisz kerikawon o władzy czy ......

Jak chocby te "słynne" K -5200 które się nie sprzedają - coś na ten temat wiem ..a to ty sklepikarz jesteś czy ,ktos kto sie na tym zna ???

Odsyłam do opinii Arka Ogrodnika w DVD Video Reporter .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Poza tym Panie malkontent proponuje samemu posłuchać .A o różnych nie znanych sobie rzeczach nie należy mówić ze to badziewie ,nie wypada .

Jeden głosnik może być słabszy w jakimś zakresie lub nie od innego głośnika. I nawt na tym forum nikt nie ferruje takich wyroków .Więcej powiem tego typu wyroki i oceny pozwala wygłaszac sobie tylko Hi...... które swoim poziomem zbliża sie do brukowców .Prawdziwie wyważone opinie sa tylko w Audio .Oni wiedza ze nie ma wyrobów z gruntu złych sa takie które sie nie podobaja danemu recenzentowi lub nie pracuja poprawnie z danym systemem .

To wszytko .Jedni wola blondynki inni brunetki ,a Pan pewnie te rude z Włoszczowej ......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.