Skocz do zawartości
IGNORED

gdzie kupić Mundorfy

Andy777

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

uprzedzając strzały "użyj wyszukiwarki":

do schuro.de wysłałem zamówienie i jeszce kilka maili, jedna odpowiedź - kasa misiu kasa, co mnie rozśmieszyło do łez, bo wiadomo, że nikt nie wyśle nie zobaczywszy kasy, dwa kolejne maile, że oczywiście płacę ab front by paypal, i cisza. czysta zlewka obszczymurka aus Polen.

do Professional (chłe, chłe) Audio Systems wysłane zapytanie na formularzu z ich strony. cisza, nasza polska zlewka lokalna.

mimo odrazy do dealerów, których należy współczuć producentowi, nadal chcę mieć te kodki.

czy ktoś z Kolegów ma przetartą ścieżkę lub zna dostwcę, którego interesuje sprzedaż za 200 zł.

pozdro.

https://www.audiostereo.pl/topic/32586-gdzie-kupi%C4%87-mundorfy/

dość dawno temu robiłem tu zakupy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

było szybko i sprawnie, nie wiem jak to wygląda dzisiaj

Ukryta Zawartość

Andy777 ---> nie wiem skąd jesteś ale w Warszawie jest przesympatyczny gość z grupy Pro Systems. Ma swój warszatat na Radzymińskiej po prawej stronie, jadąc do Marek, jakieś 2 światła przed McDonald'sem. Ma Mundorfy na miejscu i ostatnio sobie oglądałem u niego MKP Cross-Cap i Zn. Sam pewnie lada dzień będę brał te Zn. Poza tym ma płyty samplery Pro Records Acustic Room 47 ;)

Rafko o Jensenach nie wiem ale chyba nie ma.

Mzawek to jakieś 100 m dalej, na rogu ulicy, w tym samym budynku co poczta kiedyś była a teraz ostanio jakiś punkt tanich opłat (jakaś niezła afera tam się kroiła bo gościa wcięło z kasą wpłaconą przez ludzi za rachunki, czynsze,...)

Arton ale nie polecam, zamówiłem i ponad miesiąc realizował zamówienie za pobraniem. Kręcił zbywał mnie bo nie miał na stanie, w kocu przysłał cześć które zmówiłem miedzy innymi te mundorfy a potem drugi miesiąc zwłoki do póki ostro z nim nie zacząłem gadać, zapłaciłem za całość i przysłał część, powiedziałem że zgłoszę na policję to się pośpieszył. Ja już nigdy tam nic nie kupię.

Moja strona audio - kondrax.mayhem.net.pl

-->Andy777

Jeżeli do zwrotnic kupujesz Supreme spróbuj zbocznikować je tymi Vishay'ami -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Dla mnie bomba, chociaż mojemu znajomemu bardziej podoba się bez. Jeżeli idziesz wyżej, to już chyba warto zostawić je samotnie. W razie czego masz jeszcze Audyn Cap'y MKP Plus - będzie troche łagodniej i subtelniej.

Ukryta Zawartość

-->Andy777

Nie, wyższych Mundorf'ów nie próbowałem. Miałem tylko jakiegoś budżetowego Mint'a, czy jakoś tak, starego Siemensa MKV, Mundorf'a Supreme i Audyn Cap'a MKP Plus, został Mundorf Supreme od niedawna zbocznikowany małym Visha'em.

Podobny totalny odjazd to te kondy, ale nie miałem okazji wypróbować:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , może kiedyś.

Ukryta Zawartość

-->pawcio

Nie, opierając się na opinii M. Parvi nawet nie brałem ich pod uwagę:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Na tą chwilę mam Jenseny Copper Foil i jestem zadowolony.

A może V-Capy;-)). Zbierzmy wspólne zamówienie - będzie taniej. Gdybyśmy wzięli 6 sztuk, to już "tylko" 84USD/sztuka.

Ukryta Zawartość

-->pawcio

Taniej, nie taniej - są zwolennicy jednego i drugiego rozwiązania.

Na marginesie - może ktoś, kto ma przeciwczony temat podzieliłby swoimi doświadczeniami na temat wad i zalet obu rozwiązań.

Andy - te kondy to do zwrotnic czy do elektroniki ?

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

To może lepiej od razu Devlundy ?

Sam się nad tym zastanawiam i nie mogę się zdecydować pomiedzy Mundorf Silver/Oil a Devlund.

Aczkolwiek coraz bardziej skłaniam sie ku Devlundom.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

kond. mundorfa (i nie tylko) kupic mozna przeciez tu :

Ukryta Zawartość

...

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.