Skocz do zawartości
IGNORED

Transparent Ultra kontra Tara Air2 ?

adamgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Rozważam zakup jednego z tych głośnikowców do mojego systemu (patrz - o mnie). Docelowo wzmak pewnie będzie wymieniony na Krella KAV400xi i kolumny na jakieś 804 albo 803.... co Waszym zdaniem lepiej spełni swoje zadanie - dając spójny, muzyczny, ciepły przekaz? ;-)

https://www.audiostereo.pl/topic/32384-transparent-ultra-kontra-tara-air2/

B&W z Krellem podobno nie graj, a kabelek..hmm ja sie przymiezam do tego Air2 ale musze swojego opchnac najpierw:). Sam szukam jakies koncowki, jest nawet Krell fajna na allegro ale odradzono mi ja odrazu..

Z tego co pamietam to chyba zawiesił swoja działalność.Chyba, że sie mylę. Jego głośnikowce tez takie sztywne jak sieciówki?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jako były, dosyć długoterminowy, użytkownik bartkowych kabelków mogę powiedzieć, że rzeczywiście w swojej cenie są niezłe, ale jak dla mnie nie do wszystkiego. Z pewnością lepiej spasują się z tranzystorem niz lampą i to raczej tym jaśniejszym i ostrzejszym.

Jak ze sztywnością tych kabli bo sieciówki pod tym względem w pewnych warunkach to koszmar.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

adamgdansk, 22 Mar 2007, 12:12

>Rozważam zakup jednego z tych głośnikowców do mojego systemu (patrz - o mnie). Docelowo wzmak

>pewnie będzie wymieniony na Krella KAV400xi i kolumny na jakieś 804 albo 803.... co Waszym zdaniem

>lepiej spełni swoje zadanie - dając spójny, muzyczny, ciepły przekaz? ;-)

Czyz nie rozsadniej będzie poczekać z zakupem tego kabelka do wymiany wzmacniacza i kolumn?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.