Skocz do zawartości
IGNORED

neostrada zwolniła?? :/

marcinw899

Rekomendowane odpowiedzi

>rae0113

to nie jest skutek zniesienia limitow, bo u mnie zaczelo sie to dziac (pingi) jakos tak przed swietami w ub roku. Byl technik z Tepsy i sprawdzil linie, stwierdzil ze jest ok, przepial moj port na inny (czy jakos tak) no i dzialo sie dokladnie to samo. W godzinach od 15 do 22 pingi byly zenujace (mialem Neo 2MB) - nie dalo sie grac ;-) - zwyczajnie siec Neo jest juz przeciazona do granic... No to wytrzymalem do akcji 14 lutego i teraz mam net z Vectry, bez limitow w tej samej predkosci za ogolna kwote o 30 zl nizsza niz Neo i do tego w cenie pelen pakiet TV z kablowki.

(rzecz jasna pingi sa teraz normalne)

W strefie 0-58 jest koszmar. Do tej pory na wielu różnych forach byłem sceptyczny wobec etyki i sprawiedliwości tzw. działań antypirackich policji. Ale widząc jakie kłopoty ma największy krajowy dostawca internetu, jestem za tym żeby zaorać wszystkie sieci p2p doszczętnie.

• 2 tygodnie później...

Od jakiegoś tygodnia jest już OK. Można powiedzieć, że Neostrada się naprawiła (albo została naprawiona). Z otwieraniem stron jest różnie, ale gdy naprawdę trzeba wyciągnąć maksymalny transfer (np. na wptv.wp.pl) to chwilowo osiąga 512 kbps a nawet czasami przekracza.

TP ma aktualnie w związku z n.p. telewizją na żądanie przebudowę lini szkieletewej i tak z 3/4 roku będzie wam się ślimaczyło jak wytrzymacie to wróci do normy ja nie wytrzymałem i na razie nie narzekam

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.