Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz do 500,00zł + dobry dźwięk

sylwiusz

Rekomendowane odpowiedzi

poszukuję wzmaka w cenie do 500,00 zł ale renomowanej firmy (sony, pioneer, yamaha) może coś innego - może macie jakieś propozycje. chciałbym żeby grał przywoicie ale zdaję sobie sprawę że cud to nie będzie

I tu się mylisz. Do 500 zł mozna kupić niezłe stare cacko. Polecam Stare Harman/kardon ja używam pm 650 z tej serii są jeszcze pm 660 i 640. Dźwięk znakomity, trudno o taki w nowych wzmakach które kosztują nawet po kilka tys.

polecam harmana, 645, 655, 6500. dpbre klocki. z yamahy za 350 masz ax500, lub ax700 za ok 500, ale zadko sie trafiają. pionki sobie odpusc, sony- o to spytaj discomaniac71, on miał juz kilka ESów.

no wiesz ja jak nie miałem kobietki to sie szybko i namiętnie rozwijałem audiofilsko..ciagle nowsze klocki...i ciągała ewolucja do przodu...nowe coraz drozsze wyzwania..a tu od kiku lat jak się ożeniłem trwa jakby zastój..człowiek zapuszcza korzenie..czy cos..i jakos tak to co jest pozostaje..wciaz inne cele są ważne..

Witam!

Polece wzmak; TECHNICS SU-7700K lub 7300K z wychylowymi wskaznikami

Wierz mi rewelacja. Mozna je dostac za 250-350zl. Pochodza z lat 70 ale graja super. ale podobyly mi sie dzwiekowo tylko te modele reszta niz zabardzo(nowsze). O sansui tez moge powiedziec wiele dobrego ale nistety za mocniejsze wzmaki tej firmy licza slono na allegro , chyba ze sie trafi okazja.A moze jakis LuXMAN ale wedlug mnie luxman zaczyna grac dopiero od wersji L-410 ponizej nie zabardzo.

Pozdrawiam

dokładnie luxman tylko od 410 w zwyz nizsze modele L190,210,230,235 mimmmo iz niezłe ogólnie to wymagają troszkiej poprawy lepsze kondzie gniazdka wyjsciowe etc..inne rezystorki w sprzezeniu,lepszy potencjometr..bo inaczej graja zimno i ostrawo..

Ja mogę zaoferować Rotel 921 (stan idealny) - wymienione wejscia bananowe na te wzorowane na WBT oraz kabel zasilający. Brzemienie (wbrew opinii w różnych miejscach) bardzo ciepłe mimo że gra u mnie z B&W. Cena niech będzie 500 zł - zapraszam na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.