Skocz do zawartości
IGNORED

Magazyn hi-fi od pt.-sob. w sprzedaży

Stryjecki

Rekomendowane odpowiedzi

Ta wiadomość ma charakter informacyjny, lub reklamowy, jak kto woli. W Empikach, Relay. Inmedio i dobrych salonach prasowych. Dostępność będzie ograniczona ze względu na limitowany nakład 5000 egz.(ma taki pozostać bez względu na zapotrzebowanie), tak więc w kioskach na ulicy raczej nie ma co pytać, chyba, że wyglądają naprawdę dobrze. Taka polityka wydawcy. W zawartość wspomniany się nie miesza. Pozdrawiam forumowiczów!

MS

Czy egzemplarze będą numerowane z autografem Nadredaktora? Czy w związku z nowym magazynem możemy się spodziewać listopadowego HFiM jeszcze w listopadzie, czy raczej dopiero w grudniu? Pzdr.

Gość ożeszwmorde

(Konto usunięte)

Czy w Łomży, kurna, jest "Empik, Relay. Inmedio albo dobry salon prasowy" ?

Nie, kurna, w Łomży jest Lider Prajs, Stokrotka a niedługo będzie Biedronka! Ha!

O kurna, gdzie ja kupię tego zmartwychwstałego MHF?

Gość dx

(Konto usunięte)

To zciema z tym 5000 egz. Chcą żeby sie wszyscy zucili i przez to wiencej sprzedac. To kiepski chyt reklamowy, nie dajcie sie nabrac i tak kupicie. Za bardzo to reklamowali żeby teraz tylko 5000 egz drukowac.

W Trójmieście też nie ma. W Empiku brak, a co do obecności w kioskach, to spytałem sie przy okazji z głupia frant w pierwszym z brzegu kiosku "czy jest magazyn Hifi ale nie i Muzyka" a pani na to : ten Gdyński ?. jeszcze nie było. Troche zdębiałem ale zapytałem czy będzie w kiosku . A pani : oczywiście !!. Kioskarka audiofilka czy regionalny patriotyzm ...?.

Jeśli to prawda o ilości egzemplarzy , to ... komuną pachnie i szczerze

mówiąc pi...ę latanie za tym pismem, z całym szacunkiem.

Nie będę robił z siebie durnia.

Dwadzieścia lat temu na wszystko były ogrniczenia , stare wraca ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.