Skocz do zawartości
IGNORED

Piekne kobiety a audio??!!!!!!!! foto

brodawid

Rekomendowane odpowiedzi

JA TAM WOLĘ FOTY CIEPŁYCH CZUŁYCH FACETÓW, SIEBIE CODZIENNIE WIDZĘ W LUSTRZE, W OKOLICY GDZIE MIESZKAM TEŻ MASA SĄSIADEK I NA FORUM TEŻ MAM OGL ĄDAĆ KOBIETY CHOĆ CZEMU NIE JAK TO BĘDĄ BRUNETKI Z DŁUGIMI CZARNYMI KRĘCONYMI WŁOSAMI I DUŻYM BIUSTEM

brodawid =>

Widzialem troche takich fotek na tym forum. Prawdopodobnie w "brak humoru na forum" i w watku o "laskach". Jak chcesz to poszperaj, pozbieraj i wklej tutaj. :)

kalimorfa =>

Moze wskocz tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i zamiesc swoje zdjecie. Chetnie popatrze. :)

Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zamiesc swoje zdjecie.Chetnie popatrze. :)

>Czy ja w opisie napisalem ze jestem garaca laska z wielkimi cyckami i ogolona mokra cipka....

>Owszem chetnie bym popatrzal sobie na taka laske w dodatku sciskajaca miedzy piersiami kable van den hula!!!!!!!!

>To bylo by cos...no nie

>PS. chetnie powklejal bym sam na poczatek jakies fotki ale dopiero co nauczylem sie w miare pisac na klawiatorze...

Co prawda nie jest brunetką i nie ściska między piersiami kabli Van den Hula. Ale co mi tam :

Ukryta Zawartość

post-7908-100009406 1170310294_thumb.jpg

post-7908-100009407 1170310293_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wszystkowiedzący_pajac

>no prosze nowe audio tredy w modzie!!!!! plyta jest ok. ale mysle ze lepiej gdyby ta pani jednak sciskala van den hula i to inkonekt 50cm. nie zebym mial slabosc do tej firmy jednak trudnie bulo by jej zakryc to i owo :)))

Jazz :-), 22 Sty 2007, 14:17

>Niestety wszystkie zamieszczone tutaj zdjecia charakteryzuja sie absolutnym prostactwem.

Fakt, nie ma na nich legendarnych raczek w rekawiczkach... co za prostactwo i brak smaku! a fe!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Jazz :-), 22 Sty 2007, 14:17

>Niestety wszystkie zamieszczone tutaj zdjecia charakteryzuja sie absolutnym prostactwem. Oprocz

>nie najlepszego zdjecia od vlada.

Masz racje, jazz:-), nie ma to jak zdjecia Twego samochodu ;-)

pzdrw

soso

Jazz :-), 22 Sty 2007, 14:31

>Fox, wczoraj odwiedzila mnie Anna. Miala na sobie biale skorzane rekawiczki za lokcie. Teraz masz

>sie glupio usmiechnac i masz napisac "hehe".

ok! prosze! :) hehe

Dobra.. to pudle nosza rekawiczki? Swoja droga fajnie nazywasz te pudle.. ewelina anna...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Jazz :-), 22 Sty 2007, 14:31

>Fox, wczoraj odwiedzila mnie Anna. Miala na sobie biale skorzane rekawiczki za lokcie. Teraz masz

>sie glupio usmiechnac i masz napisac "hehe".

Rozliczasz się z nią wg cennika godzinowego, czy raczej drogimi prezentami ?

VIres

Na glowe upadles.... Jazz to hodowca... wczesniej specjalizowal sie w owcach, ale po jakichs perturbacjach musial przerzucic sie na pudle...

Jazz :-) Znalazłem ciekawą ofertę pracy w dzisiejszej Wyborczej chyba by się Tobie spodobała, tylko na miły Bóg musisz powstrzymać ten odruch drapania się po dupie bo nic z tego nie będzie :)

cytat:

Lokaj poszukiwany. Osoba którą zatrudnimy, powinna mieć doświadczenie w pracy na wysokim poziomie i w kontaktach z ważnymi gośćmi. Prawo jazdy bez obciążeń ma zasadnicze znaczenie. Jest to rzadka okazja dla osoby, która pragnie stać się częścią dużego gospodarstwa domowego w dużej wiejskiej rezydencji, gdzie wysoki standard oraz umiejętności są nagradzane.

Jazz :-), 22 Sty 2007, 14:45

>"hehe"

Normalnie czuje sie rozwalony... Nie umiem sie pozbierac... ajajajajaj...

One go pragną! Wszystkie 20. Dlatego Jazz ma na drzwiach zawieszony harmonogram. Każda wpisuje się w wolne okienko, na każde jest przeznaczonych 5 minut. Jeśli bardzo chcą, mogą wpisać się max dwie w puste miejsce.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.