Skocz do zawartości
IGNORED

Ask Dr. Jazz - psychoanaliza za friko !

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

LOL. Swietnie, Vlad bedzie...nazwijmy go waszym headmaster, jako ze tak jak przewidywalem, otworzy taki fajny watek. Sprocket osle, masz przestac byc wulgarny, ale dojdziemy do tego nieco pozniej. W kazdym razie bedziesz mial znakomita okazje zrehabilitowac sie tutaj w tym watku, ktory bedzie dla ciebie i innych znakomita terapia. Na poczatku jak sam widzisz po swoim zachowaniu jest to takie swiroszewo, ale obiecuje ci fajne rozne testy i zagadki, ktore wyjasnia ci szereg roznych zagadnien, np takich jak lgarstwo i inne. Musisz jednak cierpliwie zaczekac, poniewaz ide teraz na fajny spacer.

Dr. Jazz :-)

https://www.audiostereo.pl/topic/30898-ask-dr-jazz-psychoanaliza-za-friko/

Vlad, dla ulatwienia mojej pracy rehabilitacji tych forumowych mentalnych monkow, poniewaz jestes w miare duzy i posluszny, nadaje ci godna role glownego jak pisalem headmastera, czyli takiego de facto pielegniarza. Pezd moim powrotem masz przygotowac grupe in question, ustawic debili w rzedzie w apronach szpitalnych. Kazdy ma miec przygotowana teczke. Jezeli matol sprocket lub pajac wkurwik beda wulgarni, mozesz im przylozyc dwa razy po pysku, albo do osiagniecia docelowego rezultatu ciszy na sali.

Oczywiscie, Panie Doktorze !

Sam nie mam glowy do biurokracji !

Od "teczek" bedzie - Jozwa !

Musze Mu tylko lekko zmodyfikowac platy czolowe !

Juz przystepywam do modyfikacji !!! :))

Siostro... - skalpel !!!

• Redaktorzy

Atopos bez józwy po prostu obejść się nie może. Gdzie się józwa obróci, tam atopos z tyłu. Chyba pójdę do chirurga i poproszę o wycięcie.

>holota

Slyszeliscie, co Pan Doktor powiedzial ?!

Ustawiac sie w rzedzie do badan !

Chyba, ze nie chcecie byc psycho analnie liżnięci przez dr. Jazza ?!

Tylko pozniej nie zalujcie, ze nie dostapiliscie, tego - niezapomnianego prze-rzycia !

>jozwa maryn

Nie zawracaj glowy chirurgom, tylko bierz sie za zakladanie teczek !

Tylko rob to - PORZADNIE, a i o mojej nie zapomnij !

(taka z czerwonym paskiem i diagnoza - schizofrenia paranoidalna)

LOL. Sprocket-zebatka, idioto, posluchaj mnie uwaznie. Lekcja poprawnej ortografii nie jest przewidziana we wstepnej fazie rehabilitacji, ale zrobie tym razem wyjatek i cie osle poprawie.

Twoja prostacka wersja:

"wybacz chujojazz ale naprawde nie zależy mi na tym aby rehabilitowac się przed kimkolwiek , a juz napewno przed toba ...co pewnie tez przewidziałes.."

Poprawna wersja:

Wybacz Wasza Wysoka Mosc(,) ale naprawde zalezy mi na szybkiej rehabilitowac, a juz na_pewno przed Wasza Wysoka Moscia.

• Redaktorzy

Chłopcy, coś niebezpiecznie tutaj się robi. Zaczęliście od psychoanalizy i może na niej poprzestańcie, bo teraz grasuje podobno kameruńska zaraza.

• Redaktorzy

Ja z tobą, atopos, nie dyskutuję. Jedyny sposób dialogu, jaki sobie wyobrażam z twoim udziałem, pozwoliłem sobie jakiś czas temu opisać ku zadowoleniu innych kolegów, i tutaj nic się nie zmieniło. Kijem tyłek na niebiesko, pamiętaj. Za wszystkie twoje wcześniejsze wstrętne insynuacje, osobiste napaści i liczne plugawe obelgi. O ile sobie przypominam, wspominałeś wówczas coś o groźbie karalnej, i o starsznym losie jaki mnie czeka z ręki prawa, ktróre stoi na straży prawidłowego koloru twojego chudego tyłka, ale jak dotąd niestety nic z tego nie wyszło. Postaraj się bardziej, gębo-cholewo, zamiast tutaj mizdrzyć się do mnie.

>jozwa maryn

Ilekroc Jozwa jestem w stosunku do Ciebie sympatyczny,

wychodzi z Ciebie jakis urazony, zakompleksiony i msciwy chlopczyk !

Sympatycznie sie do Ciebie usmiecham, nazywasz mnie : "biednym durniem" !

Zapraszam Cie do zabawy, to wg. Ciebie "sie mizdrze" !

Laczysz urazona ambicje, z niezbyt szlachetnym charakterem,

zazdroscisz tego ze ja naprawde sie tylko bawie, a Ty - NIE MOZESZ,

Ty zniewolony jestes swoja rola, swoja ciezko wypracowana "osobowoscia",

(podobnie zreszta jak - Jazz).

Myslalem, ze dasz sobie jakos z tym emocjonalnie rade, a Ty brniesz w to dalej !

Te wszystkie moje "wcześniejsze wstrętne insynuacje, osobiste napaści i liczne plugawe obelgi",

sa Ci najwyrazniej strasznie potrzebne, aby kontynuowac te mityczna opowiesc,

gdyz nic z tego co sie dzialo naprawde, po prostu - nie zrozumiales !

Ale oczywiscie z powodow ambicjonalnych, nie mozesz sie do tego przyznac

(byc moze nawet przed samym soba) - wiec jest tak jak jest !

Przeskocz to jozwa, dasz rade !

Jestes inteligentny, popracuj tylko nad - charakterem !

Ps. I skoncz wreszcie z tym "Jazzowym" stylem !

Jemu to pasuje, i jest w tym - Soba ! Tobie - nie !

Pozdrawiam

do usług, Wasza k**ewska Mość, zgadzam się na ten przywilej usłyszenia prawdy - samej prawdy - i tylko prawdy z Twych wykwintnych, elokwentnych ust.

Mam nadzieję, że wpadniesz Astonem? Sfajdam się z zazdrości :) uwierz :)

Zastanawia mnie tylko ile czasu poświęcił Jego k**ewska Mość na napisanie tego wiekopomnego dzieła. Wygląda na to, że całkiem sporo, wszystkie błędy poprawione, bluzgi wycięte (w większości), no i nie widać objawów trzęsących się ze wściekłości rąk (ciekawe, czy Mistrz używa rękawic w czasie pisania na komputerze :) ).

Może lepiej zająć się Eweliną? Nie zaniedbuj jej. Zwłaszcza, że po Warszawie krąży niezidentyfikowany Aston db9. Gdyby niechcący Hrabina Ewelina go przyuważyła, myślę, że nie masz szans ze swoja mydelniczką FJ.

Uniżenie chylę czoła.

One - two - three Vlad, bow movement on command! Vlad, posluchaj mnie, nie po to nadalem ci tytul headmastera, zebys wyobrazal sobie, ze jestes intelektualnie sprawniejszy od innych. Pamietaj Vlad, ja ci rozkazuje, a ty ze swojej strony masz wykonywac wazne polecenia w miare swoich mozliwosci. Teraz wiec, masz ustawic cala te holote i kazac im w nie wiecej niz 20 slowach opisac z czym kojarzy im sie zalaczone zdjecie. Pamietaj, ze maja wykonac zadanie samodzielnie bez niczyjej pomocy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jazzik wkleił fotkę z wakacji. Tylko gdzie urękawiczona rąsia?

W każdym razie widać, że wypad z kumplami nieźle Ci zrobił :) Już nie bluzgasz na prawo i lewo, jak w wątku o suvach :) I z uszu przestało parować :)

Nasz stary dobry Jazzik.

Tylko nie strasz, że insze choroby główki Cię opuściły, smutno by nam tu było.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.