Skocz do zawartości
IGNORED

Jbl e150 a Magnat sub300 a MIRAGE FRx-S

manioslawa

Rekomendowane odpowiedzi

Manio - jesteś ze Sławy ???

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

masz tu skan z testu tego magnata.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam! Jakbyś miał przypadkiem kupować tego JBL-a E150, to juz lepiej kup E250, bo ten mniejszy w porównaniu z E250 to zabawka!!! E250 to naprawdę mocna rzecz, ten magnat ma za lichy wzmachol jak na 30cm, ja bym go nie kupił. Zresztą kiedyś słuchałem tego magnata, jest słabiutki, no ale wiadomo budżetówka. E250 kosztował 2500 zł jak wchodził na rynek, teraz mozna go miec chyba za 1000 zł.

Jestem ciekaw czy jest cos takiego , w tej chwili nawet używane się nie zdarzają, obserwuje allegro od około miesiąca i nie ma ok 20 grudnia były dwa tylko niestety wtedy jeszcze nie szukalem suba ;/ a teraz poprostu nie ma.

Masz rację Manioslawa, za 1000 zł nowego e250 chyba nie znajdziesz, zasugerowałem się tym, że ostatnio widzialem własnie te dwa e250 na allegro ~ za 900 zł. Z tego co pamiętam jeden z tych subów miał coś grzebane w elektronice :-/ Myślę, że nie ma obaw przed kupnem tego suba jako używanego, raczej ciężko go przeciążyć, prędzej ktos straci sluch ;-)

Też niedługi czas temu kupowałem subwoofer, mi udało się kupić Kode SW 1211, dość trudno ją spotkać, taki sam model to też SW 2000 bodajże, różni się tylko kolorem. Dlaczego mówię o Kodzie? Porównywana z JBL 25cm była od niego lepsza, mam kilka testów tego subwoofera i bardzo go chwalą, no i na koniec taki szczegół... sam go mam i jestem bardzo zadowolony, potrafi wiele, ma bardzo ładny bass a w kinie domowym daję porządny efekt potęgi. Jego cena sklepowa koło 1500zł (dokładnie nie pamiętam), mi udało się kupić za jakieś 800 - 900zł powystawowego, warto czekać na okazję.

->norwidos

A czy mogłbyś mi coś więcej powiedzieć o tym omega 300, czy on naprawde jest taki mocny, co on ma w sobie takiego i jak się ma dokładnie z JBLem e250

Magnata Motion sub 300 słuchałem w MM nic specjalnego ustwaiłem na ziemi pomiędzy kolumnami bas był ale bardzo słaby nie schodził tak nisko jak o nim piszą.

Powiem tylko tyle że kolega > ma racje z tym subem Koda SW 1211 gra dobrze spotkałem na Allegro takiego za 699 zł. ale był nie długo a ten Koda SW 2000 poszedł za 800 zł. obydwa suby z kody słyszałem całkiem dobry bas i nisko schodzi.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.