Skocz do zawartości
IGNORED

DVD - prezent dla MAMY

Falco

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym zakupic prezent dla swojej mamy.

DVD z dobrym obrazem Video np 720p o ile to możliwe oraz z możliwością odczytywania JPG

cena, mama chciała wydać 300~400zł, ale ja jej chce kupić i niech to będzie w tej cenie bo jak ona się dowie, że było droższe to będzie miała do mnie żal.

co Panowie mogą poradzić w tej sprawie?

pozdrawiam Falco

pozdrawiam F.

https://www.audiostereo.pl/topic/30529-dvd-prezent-dla-mamy/

Dzięki za jedyny wpis, wpisuję ten typ na top listę :)

mam czas do pierwszej soboty po Nowym Roku, nie chcę jechać do Rodziców z pustymi rękoma.

a co powiecie na Pioneer 668 lub 696 ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

albo panas 97 lub 99, albo denon 1930??

wiem wiem, że droższe, ale do moich rodziców przychodzą zacni ludzie, wiec chciałbym ich "zabić" jakością za niską cenę z portfela emerytki i dorzucam się.

Będzie to grać z TV Philips 32PW8608 12, moim zdaniem ten Philips gra rewelacyjnie więc chcę kupić dobre DVD, które może go przeżyje i kiedyś może zagra z LCD lub plazmą....

pozdrawiam Falco

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pozdrawiam F.

No tak ten panas jest napewno lepszy , ale podales kwote a ja ci dany szprzet.Tak mozna w kolko bo ja napisze ze panas a ty ze moze harman i bedziesz mial racie ale musisz sie okreslic jaka kwote chcesz wydac.

Jak przelecisz ostatnie watki to znajdziesz moje prównania pioneera 696 z panasem s52. Pioneer jest lepszy ale i droższy i do kwoty 400-500 PLN raczej go nie kupisz.

Dodatkowo pioneer jest lepszy bo zdecydowanie lepiej sobie radzi z divxami i napisami. Do jako takiego DVD oba playery są porównywalne. Może twoja mama nie musi miec takiej funkcjonalności.

Co do wyglądu to Panas ma inny styl niż Panas. Zresztą nie wiem jak można robic wreażenie playerem DVD. To chyba HDDVD musi być tudzież BD.

• 1 miesiąc później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.