Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofilia a Psychiatria !

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

>Skibus

>W ten sposób to możesz sobie mówić do swojej matki.

A Ty do Swego tatki, odzianego w gatki !

>Anonimowość Cię nie tłumaczy.

A Ty jak sie nazywasz ?! Nazwisko ! Adres ! Kontakty !

>Chamstwo pozostanie chamstwem.

True ! Pozwalam Ci pozostac obrzydliwym !

Staty o niczym nie świadczą. To, że się tu nie wypowiadałem nic nie mówi o stanie mojej wiedzy i dotyczy to również innych użytkowników. Ale kultura powinna obowiązywać zawsze i wszędzie. Tak samo szacunek dla innych. Można napisać coś po chamsku a można napisać to samo elegancko ( niestety czasem trzeba się zniżyć do poziomu innych, bo nie dotrze ). A zaśmiecanie forum to również totalny bark kultury i brak szacunku dla innych.

Vlad nie wysilaj się pisząc cokolwiek do mnie bo jesteś ignorowany. Właśnie za chamstwo. Powodzenia życzę w pracy nad sobą. Przyda się.

nie uważnie przeczytałeś moj wpis, wydaje mi się ,że mądre by był z Twojej strony gdybys nie chciał uchodzić za strażnika moralnosci i mądrosci tego forum

nie wyobrażam sobie dac komus ignora to tak jakby nie słyszeć na jedno ucho

pozdro

>>skibus

nie wiem kim jestes i co robisz, szczerze mowiac nic mnie to nie obchodzi, ale wiem jedno z czytania ze zrozumieniem PALA :) nie pisalem tego do ciebie z negatywnym nastawieniem do ciebie tylko z dobrego serca zebys nie dal sie wciagnac w... bagno?:) ale ty nakrecony atmosfera tego (czy tez innych) watku odebrales to jako atak na twoja skromniutka osobe zrownujac sie z tym z czym chcesz walczyc... smutne :(

>Skibus

>Ale kultura powinna obowiązywać zawsze i wszędzie. Tak samo

>szacunek dla innych. Można napisać coś po chamsku a można napisać to samo elegancko

>( niestety czasem trzeba się zniżyć do poziomu innych, bo nie dotrze )

>Vlad nie wysilaj się pisząc cokolwiek do mnie bo jesteś ignorowany. Właśnie za chamstwo. Powodzenia

>życzę w pracy nad sobą. Przyda się.

Jezeli mowisz do mnie - BURAKU, to wyjmij zatyczki z uszu, bo dajesz tym wyraz - TOTALNEGO CHAMSTWA !

Juz samo IGNOROWANIE kogos, niekoniecznie nawet sobie nieznanego i - podczas rozmowy,

JEST (moim zdaniem), wlasnie - CHAMSTWEM !

Wiec po prostu opusc ten watek - chamusiu i zajmij sie - SWOIMI sprawami !

Vlad- matole - jak się nie uspokoisz ujawnię twe dane:)

na początek będzie zdjęcie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Eee tam to jest lepsze :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

eeee Vlad'ek myślałem ,ze mnie zaatakujesz zmieszasz z błotem ja sie będę musiał bronić , a tak to psujesz zabawę. Jeszcze chwalisz się ,że lubisz mandaryne. Przemyśl swoje zachowanie jutro tu zajrzę.

Dobranoc.

jar1, 27 Gru 2006, 23:43

>Komu i czemu ma ten wątek służyć? Czy ma jakis sens? O co w tym wszystkim chodzi?

>Proponuję na bocznicę z tym.

kochany Vlad-matoł tłumaczy Ci i tłumaczy a Ty nadal nie wiesz o co biega?

- mimochodem zauważam że Atoposa trapiły dawniej co do joty te same pytania ( Czy ma jakis sens? O co w tym wszystkim chodzi?) i nadal nie znajduje na nie odpowiedzi.

ło matko - jar słyszysz - ON nas zrobił w konia???

Vlad- matole - powiedz mi jeszcze czy jestem ten dobry czy zły bo zapomniałem:)))

Jarowi też wytłumacz - Jar1 w co Cię Vlad-matoł wrobił!!! jak tak mógł przyjaciela wiernego oszukiwać.

Vlad-matole to wymyślił twój socjolog lub adwokat - ty jesteś na to za głupi - tobie zawsze muszą podpowiadać, zawsze tak było w szkole "pomysły" podpowiadali ci koledzy i tu jest tak samo - słuchasz podszeptów "kolegów" a na boku w swoim gronie drwią z ciebie jakim jesteś matołem - najciekawsze że albo udajesz że nie słyszysz albo wolisz nie wiedzieć jak cię pakują w dupsko. Zawsze odwalasz czarną robotę i na ciebie cała wina a pomysłodawcy mają niezły ubaw.

>Dead_Dog

To nie Vlad !

To ja, swinka morska Vlada !

On sobie juz TOBA glowy nie zaprzata !

Rozmawia teraz z INTELIGENTNYMI ludzmi na MySpace !

Ja tylko weszlam na jego log-in, zeby poodpowiadac takim Baranom jak Ty !

Nie masz jakiejs marchewki, to Cie oszczedze ?!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.