Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofilia a Psychiatria !

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

Wobec zastraszajacej liczby pojawiajacych sie psychicznych dewiacji i umyslowych deficytow :

szalenstwa, schizofrenii paranoidalnej, imbecylizmu, debilizmu, kretynizmu, czy tez zwyklego,

niezwykle popularnego ostatnio - idiotyzmu wsrod audiofili, proponuje osobny watek poswiecony

w calosci tym kwestiom !

Niestety, oprocz Redaktora Naczelnego HFM - Jozwy Maryna, niewielu jest na tym Forum - prawdziwych fachowcow !

Niby kazdy sie zna, a jak przychodzi co do czego, to nikt nie potrafi odroznic zwyklego szalenstwa od paranoi !

Proponuje aby Honorowy Patronat nad watkiem objal wspomniany Jozwa Maryn, jako ze jedynie On, potrafi np.

wydac - POTWIERDZONA diagnoze psychiatryczna przez Internet, na podstawie samej lektury czytanych wpisow !

Moglby (w osobnej zakladce) stworzyc Zupelnie Swieze Kadry forumowych audiofili-psychiatrow !

Owocnych diagnoz !

https://www.audiostereo.pl/topic/30453-audiofilia-a-psychiatria/

A co to się stało Vlad'ku Jozwa na Ciebie na krzyczał, brzydko do Ciebie mówił? Wijąc się w cierpieniu postanowiłeś ,że ten temat podnieście Twego zeszmaconego przez forumowicza ducha.

Oj nie płacz jakoś się zagoii jutro wszyscy będziemy się z tego śmiać, albo nawet dzisiaj.

A wiec - do roboty !

Kogo tu pierwszego mamy ?!

Aha... Dead_Dog !

Dead_Doga blizej poznalem, kiedy zaczal zasypywac mnie mailami, proponujac pomoc w zrobieniu zadymy na Forum !

Zrobil na mnie wrazenie zaburzonego charakterologicznie, msciwego gowniarza dazacego do maksymalnej - DESTRUKCJI !

Twierdzil, ze swietnie zna sie na roznych technikach internetowych i proponowal pomoc w rozpieprzaniu Tego Forum !

Poniewaz odnioslem wrazenie, ze jedynymi motywami jego dzialania sa : MSCIWOSC i WANDALIZM, odpisalem Mu grzecznie,

ze Nasze cele sie rozmijaja, ze nie jest ABSOLUTNIE moim zamiarem - NISZCZENIE Tego Forum, ani tez ze NIE UWAZAM Lukara

za zadnego - WROGA i nie mam zamiaru sie na Nikim, ani na Niczym - Mscic ! Moje Idee i Cele leza - ZUPELNIE GDZIE INDZIEJ !

Po czym zaprzestalem mailowej komunikacji ze Zdechlym Psem !

On odebral to widac, jako - odrzucenie i zdrade i od tej chwili ugania sie za mna po wszystkich forach, dokonujac wscieklych,

pelnych nienawisci wpisow, zaczynajacych sie najczesciej od slow : "Vlad - matole", "Debilu" etc.

Z pozycji msciwego samotnika, przeszedl na calkiem populistyczne i swe uwagi kieruje teraz do mnie w imieniu - Wszystkich !

Nie lezy w moich zwyczajach cytowanie skierowanej do mnie mailowej korespondencji,

ale moze pierwszy z brzegu mail, dajacy pojecie o co chodzi :

>Dead_Dog napisal :

"Czytam Cię i choc tak fajnie się bawię

sprawa się wyjaśniła - to chyba nie ban, po prostu z pewnego forum komputerowego gdzie zwykle prowadzę życie ineternetowe dostałem jakieś gówno na dyski - admini się wkurwili i 6 kompów mi padło,wszystkie konta w pizdu - połapali się chyba co prawda z 5 lat tam szalałem - ale zabawa się skończyła.

Zostały mi jeszcze 2 chodzące kompy m.ni. ten z forum lukara ale mam coś popieprzone w systemie (chyba wszystko zarazone) i żadne konto na lukarze mi nie chodzi - nawet konta manipulowane jak np. Harvi mi nie chodzą, StefanB też padł, (bawisz się w konta manipulowane - chyba nie bo ograniczasz się tylko do sieci - jak każdy początkujący) - trochę Cię nastraszyłem sorry ale mało się działo na forum i się nudziłem.

Próbowałem się zalogować ale mnie wywaliło kilka razy -lukarek coś grzebie na forum chyba. Wszystkich nas nie wyłapie - ale zabawę mam przednią. Piszę otwarcie bo myślę że mogę Ci zaufać i że mnie nie wsypiesz (hahha -i tak Ci by matołki nie uwierzyły)

Sorry za dym na forum jaki wywołałem ale lukarek zaczął zbierać nasz dane po sieci w celu zbanowania Atoposa i musiałem cię ostrzec - bo nie zachowywałeś choć minimum bezpieczeństwa ( a ostrzegałem Cię przystopuj) a wpadka to przykra sprawa i forum by padło bez Ciebie.

Mam nadzieję że bawiłeś się znakomicie - tak jak ja się bawiłem - ale znów nudno.

Postawię na nogi moje sprawy i wkrótce dołączę.

Pozdrawiam - i pisz dalej bo forum znów leży - bez nas to kicha byłaby całkowita - sami debile niestety.

Zachowaj procedurę i od razu usuń tą wiadomość (i z serwera też) a system stawiaj przynajmniej raz w miesiącu nie tak jak teraz na święta;)

trochę jesteś nieostrożny - ale będzie jeszcze z Ciebie prawdziwy sieciowy ŚWIATOWID.

i dla ciebie stawiam / (jak się połapałeś; spryciarzu)

jakbys miał problemy z dekonspiracją - służę uprzejmie swoimi możliwościami wprowadzania dezinformacji (usuwania logów itp).

POZDRAWIAM STURĘKI i gratulacje świetnie się bawię.

skop im dupe w moim imieniu - przybędę wkrótce " <

Czekam na Wasze diagnozy !

>jar1

Nie nie, Jarku !

Na poprzednich swiatlach powinienes skrecic w lewo,

nastepnie - natychmiast odbic w prawo i mijajac po lewej,

stare, opuszczone Zaklady Produkcji Srajtasmy im. Ludwika Warynskiego - CALY CZAS PROSTO !

Ale to jeszcze - spory kawalek !

jar1, 27 Gru 2006, 16:32

>Nie wiecie, czy to droga na Ostrołekę?

TAK! Dokladnie! Teraz prosto za facetem w rekawiczkach jadacym BMW...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>jar1

To sie ich zapytaj, jak jechac dalej !

Tylko krotko i do rzeczy !

Nie wdawaj sie w glebsze dyskusje !

One strasznie mielą ozorem !

Dasz sie wciagnac w rozmowe, nie dojedziesz przed nocą !

.

wszystkowiedzący_pajac a pamiętasz swój niedawny wpis:

wszystkowiedzący_pajac 24 Gru 2006, 04:09

"pitdog/dead_dog czy Wy chłopaki zawsze chadzacie razem? Wszędzie?

Bo to raczej niezwykła koincydencja wpisów zwłaszcza po trzeciej w nocy :D i jak zauważyłem nie zdarza się to

po raz pierwszy.

A jeszcze jakiś czas temu ktoś usilnie próbował przekonywać forumowiczów że Qubric i atopos to ta sama osoba :D

A może są to po prostu kolejne nicki atoposa/Vlada/.../.../...

Sprytnie Vlad ;-) Całkiem sprytnie ;-)

Wpadłem na pomysł:

Może by tak któryś z was chłopcy napisał jakiś tutorial ilustrowany dużymi 900x900 screenshootami dla nowo przybyłych forumowiczów, by nie czuli się tu tak obco? I wiedzieli WHO IS WHO.A może nawet całą serię artykułów HOWTO?

Mam nawet tytuł na pierwszy wątek:

HOWTO: wielonickowość na audiostereo.

Dobre nie?"

niestety wielonickowość to największy problem tego forum - też proponuję opracowanie takiego:

HOWTO: wielonickowość na audiostereo - dla użytkowników byłoby to bardzo przydatne.

Wot i winny sie tłumaczy.

Oj Kaźmierz kot w niewole trafił ...na sznurku go pasą ..

Nie będzie mi Kargul umowy łamał i siłą zmuszał kota do kolaboracji ..

A nie lepiej zastosowac : jedno-nickowosc ?

JEDEN NICK - JEDNO HASLO (log-in) !

Po co wlasciwie te tysiace (nieciekawych) - osobowosci ?!

Stworzmy - JEDNA, za to - PSYCHOLOGICZNIE ZROZNICOWANA ! :))

wszystkowiedzący_pajac, 27 Gru 2006, 17:00

>Dead_Dog, 27 Gru 2006, 16:45

>

>Wot i prawdę powiedział :) Widać musi być gdzieś z Mazowsza, bo u przyjezdnych taka wiedza nieobecna

>:)

skoro jestem pitdogiem - to mieszkam w Gdańsku a nie na mazowszu - skąd więc taka wiedza u mnie?

a jesli jestem Dead_Dog to mieszkam w łodzi.

Mam tylko 2 nicki na forum, obydwa to Dead Dog - innych nie posiadam - powaga

Vlad, 27 Gru 2006, 17:27

>JEDEN nick i i JEDEN log-in, dla - WSZYSTKICH ! :)

>(np. od 1.01.2007 ! :)

Vlad - matole, nie o tym mowa debilu - weź że człowieku jakieś leki - przecież odlatujesz zupełnie.

Dead_Dog

Co ty pieprzysz o tych nickach... i tak kazdy wie, ze to Atopos, a nie tak jak z McG/Grafton, ktory robil ludzi w trabe :> Gdyby JWA Lukar nie dal permbana to dalej siedzialby jako Atopos...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat, 27 Gru 2006, 17:38

>Dead_Dog

>

>Co ty pieprzysz o tych nickach... i tak kazdy wie, ze to Atopos, a nie tak jak z McG/Grafton, ktory

>robil ludzi w trabe

mnie bez przerwy posądzają że jestem pitdogiem - już mi się to znudziło.

:> Gdyby JWA Lukar nie dal permbana to dalej siedzialby jako Atopos...

atopos to taki typ, że robi wszystko by go zbanowali - to taka choroba - on tego pragnie i zrobi wszystko by to nastąpiło - on musi się czuć prześladowany

na hi-fi to samo się stało

jar1, 27 Gru 2006, 17:53

>Dobra ! Zbanować ! Zbanować ! Zbanować ! Wszystkich ! I żeby nie było NIC ! :-)

.... o , mniej więcej o to mu chodzi - skoro on ma przesrane w życiu to jakim prawem inni się cieszą.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.