Skocz do zawartości
IGNORED

GROŹBY NA FORUM - BRAK TOLERANCJI

miroalien

Rekomendowane odpowiedzi

Gość jamówię

(Konto usunięte)

>>>Atopos znowu skamlesz?przetrącili ci kregosłup?Gdzie sie podziała ta twoja wiejska inteligencja pozwalajaca obrażać i zniesławiac kazdego głupku?

>>>Qubric myslałem że stac cie na więcej a ty z jakims Poznaniem konfabulujesz.Widzisz chłopcze jak w przyszłosci przyjdzie ci do głowy zabierac głos o sprawach o których nie masz zielonego pojęcia to zdejmij najpierw skórzane stringi bo najwyraźniej przeszkadzają ci w myśleniu.Mam nadzieję,że prokuratorowi spodoba sie wpiś w moim profilu w którym zacytowałem ciebie'Klasyku"

A przepraszam pyro, to nie moje stringi, Mówiłem żebyś zabierał je ze sobą, nie tak zrzucał i zostawiał w każdym miejscu, w którym się pochylisz (LOL)

PS. buhahaha, ale jełop graczką wydłubany. Ty byś patafianie nie rozpoznał groźby karalnej nawet gdyby cię zaszła od tyłu i kopnęła w dupę :)))

Qubrick - czy ty wiesz, że przeklinanie w miejscu publicznym tez jest karalne? że zniesławianie też jest karane (z powództwa cywilnego) - ty 18-gramowo-winylowo-internetowy mądralo?

Który jest który ? Przyznajcie się !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Za każdego joba min 50 Zł , widziałem jak dzis kierowca w nerwach słał joby pod radiowozem drogówki.... a chłopaki tylko kreski stawiali.. mimo ostrzezeń gościu słał ..fakt nie na nich tylko pewno z sytuacji nie wyrobił... gdy jemu pokazali ilośc kresek x kasa to pobladł , jak to sie skończyło nie wiem .

Parmesedes, tobie się miejsce publiczne z domem publicznym pomyliło, kogoś zniesławiłem, konkretnie kogo, nazwisko adres miejsce publikacji. W ogóle to spadaj trolu, wątek jest o groźbach karalnych, nie o twoich urojeniach.

>jamówię< najpierw groził człowiekowi pobiciem a teraz twierdzi ze to nie on to kolega redaktor był zapewne. A on tylko chciał obić twarz niejakiemu Szwarcowi za to że jakiś Atopos brzydko napisał o jakimś >jamówię

No dobra Darkul. To była manipulacja. Mówisz ! Masz !

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Parmesan, właśnie widzę że się nie znasz na domach, co latarniówa może o tym wiedzieć??? 18-gramowy trolu, nawet na bocznicy nie potrafisz napisać na temat... Jesteś bratem Pala55??? Jemu tez się nie udało poełnić nigdy konkretnego wpisu.

>Qubric

No tylko popatrz, jakie mamy powodzenie !

Nie mozna sie juz nawet nigdzie ruszyc, bo zaraz szukaja, łasza sie, czepiaja sie nogawek spodni,

zeby tylko do nich wrocic, obsobaczyc, spuscic manto, zbic pejczem, kopnac w pysk... zboki jedne !

Jazz do budy ! Qubric przyjdzie, jak samemu najdzie Go ochota cie troche splugawic !

Nie narzucaj sie namolny parweniuszu ! Wypad stad !

Jazzuu :-) nie ten watek! Ciebie plugawię w wątku o najlepszym SUVie na Polskę, zapomniałeś??? Tak się umawialiśmy!

Aha, dziękuję ci za życzenia świąteczne na pw. Naprawdę się rozczuliłem (hlip, hlip..) pamiętałeś o mnie, druhu! A już myślałem, że mnie nie lubisz...

Dasz się karnąć nową bryką???

PS. Gustaw, nuuudisz

Gustaw, 21 Gru 2006, 23:41

Teraz lepiej ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Wszystkim uczestnikom tego watku bez wyjątku także tym którzy wyrażali pod moim adresem niezbyt pochlebne uwagi życzę Wesołych Świat i Szczęśliwego Nowego Roku,jednocześnie przepraszam jeżeli moja postawa wobec kogoś była mało elegencka i sprawiła komus przykrość.Uważam że w nowy rok oraz w radosny okres Świat nie powinniśmy wchodzić z takim "bagażem"

Qubric,Atopos życze wszystkiego najlepszego i puszczam w niepamięć wszystkie wzajemne przykrości.

WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.