Skocz do zawartości
IGNORED

GROŹBY NA FORUM - BRAK TOLERANCJI

miroalien

Rekomendowane odpowiedzi

Zobaczcie koledzy jak mi grozi Sz.P."Jamówię" /wpis z wiadomości prywatnych/:

"Ty zdaje się synku mieszkasz w Katowicach lub w okolicach Katowic?Jeśli tak, to nasz kraj nie jest taki duzy jak ci sie wydaje i bedę pewnie mógł z toba pogadać prędzej niż ci sie wydaje.Fajna perspektywa"

Będzie mnie bił z powodu odmiennego i negatywnego zdania na temat polskiej wersji Hifi Choice.

Przyjedź na Śląsk i pobij mnie.

Polska tolerancja słowiańskiej fantazji.

Obrzydliwe, ohydne i wstrząsające (...)

Kończę, bo zwymiotuję.

https://www.audiostereo.pl/topic/30245-gro%C5%BAby-na-forum-brak-tolerancji/

Wysłał Ci pogróżki na priva? Zgłoś na policję, to już jest podstawa. Wezmą go na przesłuchanie to się następnym razem 100 razy zastanowi zanim coś napisze.

Tu jest jeszcze paru takich "odważnych". Jakoś na spotkaniu po AS obaj się tak do wszystkich łasili, że tylko czekałem aż zaczną wchodzić w d... bez wazeliny :-)))

wątek 30127

jamówię

o mnie | ignoruj | PW

stat: 32 / 69 / 0

19 Gru 2006, 07:37

Piotrek608

Takich osób ,które zamierzaja obić mu mordę jest więcje i to nie tylko z tego ale również z drugiego forum.Jozwa wyciągnąłł kiedyś hipotezę,że tego gościa trzeba leczyc a ja myślę ,że on zwiał z psychiatryka.Najlepsze jest to,że jego kaprawa facjata jest forumowiczom powszechnie znana,jego personalia także,mieszkając w Warszawie można typka łatwo namierzyć i "przemówić" mu do...no właśnie do czego.

dr17

Zapomniales wkleic wczesniejszy wpis? :D

>Piotrek608

>o mnie | ignoruj | PW

>stat: 1103 / 1725 / 58

>19 Gru 2006, 05:41

>Atopos Debilu weź już k**wa wy***rdalaj z tego forum jestes kwintesencją stężonego gówna ..rozbryzgiem krowy >Leppera..naprawde w przyszłym roku pojade na AS i dorwę cię i osobiście skuje ci morde...to było normalne forum do >pojawienia sie Twojej osoby nie było problemu z niczym z fotkami ograniczeniami etc.

>pozdrawiam Piotrek608

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Panowie, czy rozmowy o muzyce i sprzęcie muszą budzić tak negatywne emocje? Pod każdym nickiem jest napis "ignoruj". Wystarczy go nacisnąć i od razu jest lepiej, polecam, to naprawdę działa :-)

atoposowi to chyba z pół forum obiecało obicie twarzy :) Zresztą nie tylko mu :) A tu nagle HALO! :) ehh - jakie to kóltórne forum... no ale jak zwykle - największymi chamami i przygłupami są ci, których mają obijać.

W sumie jaki admin takie forum. Tutaj admin chyba tylko udaje ze cos robi-cos doda potem to usunie bo nie wypalilo, i wszyscy pelni podziwu;]

Tutaj macie przyklad rygorystycznego regulaminu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i jest porzadek na forum, jak i sa ludzie odpowiedzialni i prawdziwi admini, nie to co u Lukara;]

Czy tak ciezko kogos wywalic z forum, zablokowac itp? No niewiem, placicie (co poniektorzy) za watki sponsorowane a admin w kulki leci hehe

ps. CIekawe czy watki sponsorowane beda przedluzone o te dni w ktorych forum nie dzialalo?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

gregrin

Przesadzasz... Chociaz pozadni moderatorzy by sie przydali a nie jakies "obszczymurki" ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat, 19 Gru 2006, 11:31

>gregrin

>

>Przesadzasz... Chociaz pozadni moderatorzy by sie przydali a nie jakies "obszczymurki" ;)

Jakie "obszczymurki" ?

Przecież najgodniejsi z godnych tu już moderowali :) A imona ich są w sercach wszystkich tu obecnych ;)

zdezi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Od jakiegos roku to forum gnije niesamoiwicie. Sam mam na swoim koncie niecenzuralny wpis ale kto nie zdenerwowalby sie widzac pierwszy raz trolla pod nazwa discorelax czy discoamoniac - ostatnio discomenel. Obecnie mi to zwisa ale kiedys bylo inaczej. Zastanawiam sie na jakiej zasadzie oni funkcjonuja - przeciez to wbrew regulaminowi. Lukar doskonale wie czyje to sa klony i mimo stosownego punktu regulaminu nic z tym nie robi. Jego sprawa. Mnie to przestalo interesowac.

Co do owych grozb: sa one karalne ale ja nie przejmowalbym sie nimi. Olac je i tyle. W rzeczywistym swiecie koles by sie 10 razy zastanowil zanim rzucilby np w stosunku do mnie jakakolwiek grozbe. W stosunku do innych takze. A w sieci mozna pisac dokladnie wszystko. Co do Piotrka608 ktorego znam z kilku rozmow telefonicznych to chlop musial sie niezle zdenerwowac ale to porzadny gosc. Nie sadze zeby grozil na serio komukolwiek chyba ze ktos bardzo mocno nadszarpnie jego godnosc ale w takiej sytuacji kazdy facet szukalby silowego rozwiazania.

discomaniac71 -->

To Forum nie gnije !!! Ono zawsze miało taki "bulwarowo-jarmarczny" charakter.

Osobiście porównał bym je do średniowiecznego miasta ... jest gawiedź, cech rzemieślników, pan i władca, trochę osiłków, chamstwa, mnóstwo biedoty a każdy z nich od czasu do czasu wylewa pomyje na ulice (a przy okazji na głowy innych) bo nie ma odpowiedniej kanalizacji !!!!

zdezi

Mysle, ze ta zawierucha trwajaca juz od co najmniej roku m.in. z udzialem mojej skromnej ;)

osoby, ujawnila bardzo wiele interesujacych danych typu socjologicznego, ale nie tylko !

Ujawnila tez - PRAWDZIWE, albo moze tylko - SKRYWANE cechy charakteru - co poniektorych !

Jak czesto powtarzam - LICZY SIE INTENCJA, nie - SLOWA !

Ale TA, oczywista staje sie wylacznie dla - wrazliwszych, bardziej przenikliwych i inteligentniejszych !

Niestety, te cechy nie ciesza sie duza popularnoscia na tym forum, stad taka na nim

nienawisc do pojec takich jak : inteligencja czy filozofia !

Jak juz kilku kolegow zauwazylo, szczegolna role powinien na takim forum odgrywac Administrator

czy Moderator ! W zadnym wypadku nie powinni to byc ludzie - PRZYPADKOWI !

Jak napisalem na HFM, po tym jak zostalem zbanowany za "osmieszenie" tamtejszego Administratora :

"Administratorem portalu internetowego, pozinna byc Osoba, wykraczajaca

kultura osobista znacznie ponad przecietnosc !

O zadnych "prywatnych" urazach nie moze byc mowy !

Administrator ktory toleruje krancowe chamstwo na stronie, ataki personalne,

grozby, wyzwiska etc., a banuje kogos przez kogo poczul sie OSOBISCIE

urazony, jest ZALOSNA PARODIA Administratora i powinien byc w ciagu

najdalej 5 minut usuniety, poniewaz Swoja postawa DEMORALIZUJE cale

Forum i tym samym ponosi glowna wine jego - DEGRENGOLADE !

Stosunki panujace na tym forum sa ponizej wszelkiej krytyki !

Moja "zasluga" jest tylko tyle, ze je, dzialajac jak pewnego rodzaju

katalizator - ujawnilem ! Ta zgnilizna bierze swoj poczatek w Administracji,

ktora zarowno Swoja indolencja, jak i w sposob w pelni swiadomy,

do TAKICH RZECZY - DOPUSZCZA !

Jedynym usprawiedliwieniem dla niej jest chyba tylko fakt, ze to ludzie

najzwyczajniej w swiecie NIEDOJRZALI do powierzonej im funkcji ! "

Moje dzialanie na obu forach jest i pozostanie WIELOWATKOWE !

Mysle jednak, ze rola "katalizatora" majaca ujawnic najgorsze instynkty,

powoli zmierza do konca ! Takiej ludzkiej, moralnej degrengolady i takiego

ludzkiego bagna, przyznam, ze sie nie spodziewalem !

Nizej juz zejsc nie mozna, wiec nic ciekawego, dalsze tego drazenie - nie urodzi !

Pozostaja juz tylko rzeczywiscie kwestie prawne.

Na tamtym forum mam juz kilka "wyrokow", ujawniono moje dane osobowe,

umawiano sie w kilka osob co do kwestii zdobycia moich danych adresowych,

w celu zbiorowego POBICIA itd. itp.

Wszystko to przy pelnej "akceptacji" - Administracji i Pana Stryjeckiego !

Za proby dyskusji z Administratorem, w kwestii - jak wogole takie HORRENDUM jest mozliwe,

zostalem - ZBANOWANY !

Piotrek608 zwrocil moja uwage b. "nieciekawymi" wpisami w ujawnionych dyskusjach Moderatorow !

Ale czegos takiego, przyznam sie nie spodziewalem !

Widzicie, jakie rzeczy, "emocje" etc. DRZEMIA w Czlowieku ?!

Jesli ktos zna Piotrka, prosilbym o ustalenie : czy to byl jego AUTENTYCZNY wpis ?

Czy POTWIERDZA TO CO NAPISAL ?!

Ktos mogl to napisac w jego imieniu, On sam mogl byc "niedysponowany" (alkohol) etc.

Chcialbym ustalic te ewentualna pomylke, zanim sprawy nabiora wiekszego tempa,

i "odkrecic" juz raczej nic nie bedzie mozna !

Pozdrawiam

Wlasnie dostalem na PW "wiadomosc" nastepujacej tresci :

" Atopos Debilu weź już k**wa wy***rdalaj z tego forum jestes kwintesencją stężonego gówna ..rozbryzgiem krowy Leppera..naprawde w przyszłym roku pojade na AS i dorwę cię i osobiście skuje ci morde...to było normalne forum do pojawienia sie Twojej osoby nie było problemu z niczym z fotkami ograniczeniami etc. "

Prosilbym Admina o zabezpieczenie tego wpisu i ustalenie jego autentycznosci (autorstwa) !

Jesli ktos osobiscie zna Piotrka608, prosilbym W TRYBIE PILNYM o kontakt z Nim i ustalenie,

czy ktos sie pod niego nie podszyl i nie robi sobie jego kosztem jaj !

-> po raz pierwszy i ostatni do Vlad/Atopos

Zawsze najlatwiej wine przypisac innym osobom niz sobie.

A co do katalizatora panie Vlad/atopos/ itp - musialbys byc calkowicie bezinteresowny, ponadosobisty i wykazywac sie madroscia prowadzaca do polepszenia jakosci ale nie kosztem sklocania ludzi i budowania atmosfery zlosliwosci..

Nie ma nic szlachetnego w Twoim postepowaniu, klocenie ludzi, obrzucanie blotem nawet pod pozornym dobrym celem nie przynosi dobrych skotkow. Efekt jest taki ze pompujesz swoje juz megalomanskie ego pozorna szlachetnoscia.

Spojrz na siebie z boku czlowieku - jakbys zrobil cokolwiek pozytywnego ludzie by tak nie reagowali na Ciebie. Budzisz zle emocje, niecheci i dodatkowo przypisujesz sobie wielka misje. Nie widzisz przyczyny i skutku.

Skoncz z dziecinada, dorosnij i pokaz, ze potrafisz myslec i masz twarz ludzka.

>mad_z

Czy jestes CALKOWICIE pewien, mad_z, ze jestes : calkowicie bezinteresowny, ponadosobisty

i wykazujesz sie madroscia prowadzaca do polepszenia jakosci ale nie kosztem bezpodstawnych

ocen, sklocania ludzi i budowania atmosfery skierowanej ku komus niecheci ?

>Nie ma nic szlachetnego w Twoim postepowaniu, klocenie ludzi, obrzucanie blotem nawet pod pozornym

>dobrym celem nie przynosi dobrych skotkow.

Doprawdy Panie Megamoralizatorze ?

Skad Pan to wie ?

Sam Pan wymyslil ?

>Budzisz zle emocje, niecheci...

TAK - BUDZE JE !

WYSTARCZAJACO DLUGO JUZ SPALY !

Teraz, niech - SPIERDALAJA ! :))

>pokaz, ze potrafisz myslec i masz twarz ludzka.

POTRAFIE myslec i MAM ludzka twarz !

Slowo Honoru ! :)

w zoo są tabliczki - nie karmić zwierząt. Tu powinny być wszedzie dookoła nie karmić troli. Tacy starzy a tak dają się wodzić za nosy pospolitemu forumowemu trolowi. Sami sobie niektórzy stwarzają problemy wchodząc w te dyskusje a potem narzekają, że forum gnije:) Jesteście współwinni bo karmicie trole!:)

Zdrowych Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i pomyślności w Nowym 2007 Roku dla wierzących,niewierzących,agnostyków,e.c.t

Oby te świeta nie uraziły nikogo, przebiegły nam w miłej atmosferze i obyśmy byli w Nowym 2007 Roku traktowani przynajmniej tak łaskawie jak traktujemy innych ludzi wokół siebie

Wszystkim Forumowiczów tego życzę

W Nowym Roku 2007 pomyślnej pracy nad sobą samym życzę-sobie, bo najtrudniej wychować i zmienić na lepsze siebie samego,

no i oczywiście zdrowia, bo na resztę sobie zarobimy

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.