Skocz do zawartości
IGNORED

Forumowcy z którymi nie robić transakcji

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

W tym wątku nalezy wpisywać tych forumowiczów, przez których zostaliście oszukani!

Namber łan: HORNET- sprzedaje lampy STARE JAKO nowe. Zero gwarancji, odpowiedzialnosci. Uważać na zakupy. Przestrzegam!!!

Ale i tak na liście mojej jest na pierwszym miejscu Michał Frydrysiak- pierwszy megakonstuktor Betley'a i Heliona :)

Hornet jest nr. one- ale chyba chce być pierwszym :):)

discomenel - dobry link, nie było mnie jeszcze wtedy na forum, ale nie przypuszczałbym, że niektórzy już od dawna tak "działają"; no, ale jak to ktoś dobrze powiedział - "jak ktoś się ..jem urodził, to skowronkiem nie umrze".

fajjnii jesteśśściee tacy b. polscy.

Kiedy gość uratował drugiemu syna z przerębli i dzwoni. To Pan uratował mi dzieciaka. Odpowiedź pada tak to ja uratowałem. Wtedy ojciec uratowanego dzieciaka- ty s.....ynie oddaj mojego dzieciaka czapeczke ty złodzieju :):)

discomenel, 17 Gru 2006, 00:44

Okazałeś się "prawdziwym" chopem. Tobie zaś przypada nagroda. Konkurencji sprzątnąłeś ją z przed nosa:):)

Podaj adres na P.W bym mógł przesłać Ci nagrodę.

Pozdr. bo jestem pełen szcunku wykonanej pracy. Zadałeś sobie aż tyle trudu:)

Tak Zydelku, a teraz zapodaj jeszcze kilka wątkow np. o tym, że rozmowa ze sprzedawczynia w spożywczaku nie poszła gladko...ogólnie napisz do kogo masz żale, wyrzuc to z siebie.

Może w pracy coś nie tak? Albo konkurencja straszna? Albo terminy gonia? Jak ja lubię słuchać takich rzeczy;)

Wiesz prywatnie w cztery oczy jeżeli znajdziesz słuchacza, to czemu nie?

Dodam, ze jeden z "pewniaków" Twojej listy "warto" też kiedys zaśpiewał sobie 50% wyższa cene niż wszyscy dookoła za pewną rzecz. Dla jasnosci miał do tego pełne prawo. Ja sobie ceny sprawdzilem i podziękowałem.

Czy to jest powód do zmiany zdania o tej osobie? Nie.

To co? Zły na siebie jesteś, ze zaplaciłeś 250zł(z tego co pamiętam) za lampę warta połowę tego?

Sorki stary, ale co? Sprzedawca ma sie "poczuć" i oddać Ci kasę? Załatw to z nim może, dla wiekszości ludzi to nie jest zajmujące. Nikt nikogo nie oszukal, ani nie chcial oszukać.

To takie fajne zawracac ludziom dupę własnymi małymi problemami.

No, a forum, albo znajomi zawsze tańsi od psychoterapeuty. Znam kilku zawodowych brękotów, chyba nie chcesz dołączyc do panteonu? :)))

Pozdrawiam

PS. Wysylka kabelkow do testu aktualna?;)

Oczywiście że wszystko aktualne.

Temat jest "prowokacyjny" :):)

Nie chodzi mi o cenę. Mam lampę sztukę!!! Za którą zapłaciłem 450zł. Gdyby chodziła lampa tak jak się nalezy to co innego. Ale jak kupujesz coś czy to nie jest to....

Sorry- koniec tematu.

Wątek zamykam!!!

• 3 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.