Skocz do zawartości
IGNORED

Seryjny morderca i BMW ciemnego koloru!

zdezintegrowany_3PO

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie słyszeliście o tym seryjnym mordercy w Wielkiej Brytanii.

Jest puszysty ... jeździ ciemnym BMW ... no i tak się zastanawiam czy nie słyszałem o kimś takim;)

zdezi

ps. czy wie ktoś czy jazz:) jest w kraju ?

https://www.audiostereo.pl/topic/30215-seryjny-morderca-i-bmw-ciemnego-koloru/

Same chwalenie się jakimiś cechami BMW chyba jeszcze nie jest objawem buractwa?

Jeden kolega z roku czasem pochwali się co nowego zrobił w swoim BMW (albo DKW, dokładnie nie pamiętam - tyle że niemiecki, ale z radzieckiej fabryki), ew. jak wszystkożerny jest (potrafi sześćdziesięciooktanową benzynkę przetrawić bez zająknięcia...), a zapewniam że burakiem nie jest - conajwyżej niepoprawnym pasjonatem.

Może taki Jazz to też pasjonat? ;)

A że BMW używają zazwyczaj wygoleni na zapałkę buracy (nie buraki, nie obrażajmy zacnego warzywa...) to już inna kwestia ;)

witam, mam pytanie. podobnie jak jazz mam dylemat. nie wiem czy kupic do polski ferrari enzo czy bugatti veyron. co potem latwiej sprzedac? popytajcie chlopakow na gieldzie co bardziej chodliwe. nara, bo czeka smiglowiec. a zreszta niech czeka. popisze sobie i podladuje baterie. (pilot mnie nie szanuje, uwaza ze wszystko mam dzieki tacie, cham) no wiec chlopaki co u was? jak pogoda? w malibu slonecznie. okay lece.

ps. wiesz jazz, musimy sie spotkac i poznac. musisz byc tak samo fantastycznym czlowiekiem jak ja. wiesz, tacy jak my powinni trzymac sie razem. porownamy zawartosc portfela, wymienimy sie sygnetami i takie tam. nasze zwykle rozrywki. zamienimy sie, star alliance gold na dinner club, ale ty pewnie masz to i to. tak tylko sprawdzam, hehe. buzka :)

dobra, ide zwymiotowac...

• 11 miesięcy później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.