Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofilki, where are you?

Machidiel

Rekomendowane odpowiedzi

Temat jest trochę prowokacyjny, ale cóż...

Czy w Waszym otoczeniu są MIŁOŚNICZKI dźwięku? Nie mam tu na myśli różnic jakie zdarzają się pomiędzy facetami a kobietkami, ale audiofilki z krwi i kości. A może jakieś śledzą to forum i się ujawnią, podzielą wrażeniami...

Bo jeśli nawet kobiety cenią sobie wygląd, estetykę, czy też piękno przedmiotu, to u licha "muszą" im/Wam wpaść w oko chociaż jakieś elementy elektroniki, kolumn etc.

Chłopy, mam racje czy nie?

Pozdro

https://www.audiostereo.pl/topic/30190-audiofilki-where-are-you/

nie to, żebym się narzucał ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pzdr

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

theli28 21 Wrz 2006, 20:12

Większość znanych mi kobiet nie ma żadnego hobby, poza zakupami.

......jeden z wpisów z linku powyzej....

to ja zdecydowanie się różnie od większosci:-)..nie znosze zakupów...

:-))))

nie można Panowie uogólniać! aż tak bardzo, pewnie że wiekszość dziewczyn lubi czerwony mieć sprzęt, pod kolor dywanu lub ściany. Jestem jednak inna..;-)..no troszkę inna.

innośc można rozumieć i w tym sensie:-) w moim wypadku..ale jako kobieta dzwięk wiele dla mnie znaczy a że nie do końca zgadzam się z niektórymi ogólnikami osób z forum to drobiazg. Zdecydowanie wolę iść poszukać super kolumn, preampa lub nawet siedząc ostatnio w knajpce spytałam barmana o kolumny..:-) bo grały super..aniżeli latać za "drobiazgami" kobiecymi. Ale Sam fakt jest:-) znaczy się że są tu na forum i kobiety...

to jak by porównać troszkę do faceta co to jak najbardziej używa kremu, wie do czego służy ładnie pachnąca woda toaletowa ale wcale nie obchodzi go producent, skład itp, itd:-))) Nie ma się co dziwić że techniczna strona jest tabu dla kobiet, dla większości kobiet.

>uwierz mi nikt nie będzie testował Twojego dudnienia na Maranzach okularników

Może warto mu zrobić "małe stereo" z uszu?

Albo, ktoś kiedyś poweidział: "z d...y jesień średniowiecza", może pojmie co oznacza wyraz "ciota".

Pozdr

I tym sposobem doszedłem do odpowiedzi na pytanie, które postawiłem na początku: Już teraz wiem dlaczego tutaj nie ma żadnych Pań [a jak są to muszą mieć jaja].

Idę sobie na snookera.

Pozdro

Żart roku albo mojego zycia : lux salon hiend w Katowicach - para kupuje 5.1 kolum Sonus Fabera - powiedzmy na okrągło 50 kzł . On sie nie odzywa . Ona pyta czy front kolumn ( ta "gęsia skórka ") można pomalowac pod kolor czegoś tam..... Autentyk!

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Panstwo wybiera kolumny. Pani wybrala te co maja szybke na gorze - focale? - bo jej idealnie pasuja pod kwiatki - nie bedzie sie fornir odkrztalcal zalany woda a szybke sie wytrze szmatka!!!

Swoją drogą 'audiofilizm' to jedna z przypadłości, kiedy mężczyźni przestają być wzrokowcami...

Ciekawe, czy ci poważnie 'zarażeni' kobiety też oceniają za pomocą zmysłu słuchu ;-)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.