Skocz do zawartości
IGNORED

Kasety magnetofonowe TDK; Maxell

TeBe

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba pozostaje allegro, wisi tam z reguly troche sztuk...

zreszta specjalista od takich co tygodniowych polowan w swoim rejonie jest Korwin. Moze w swojej okolicy tez masz jakies gieldy elektroniczne.

Fajna maszyna

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pozdr

Ukryta Zawartość

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

i tu kasety

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 miesiące później...
  • 2 lata później...

Odświeżam temat:) TDK SA HIGH POSITION 90min nowe ofoliowane sprzedawane po 5szt za 8 funtów (sieć sklepów COMET w UK) . Mogę zrobić mały zapas i w czerwcu będę w pl jak ktoś ma blisko do Gdańska to zapraszam:)

na pchlich targach mają często nowe zafoliowane rożnego typu...tylko jakich szukać o to jest pytanie... no i od groma oryginalnych kaset z muzą...sprzedają po parę pensów za kasetę.... ja za płyty płace czasem po 20-50 pensów , jakieś lesze albumy to po 1-3 .... co do tych TDK to znalazłem je jeszcze w jednym sklepie trochę taniej...a przy większej ilości to dają zniżkę....

Fakt, będąc w UK kupiłem sporo używanych CD w cenach 2-3 funty i to były naprawdę ciekawe rzeczy, a przy tym w absolutnie idealnym stanie. Oni tam dbają o płyty. Ale wracając do kaset, to niestety naprawdę dobrych już praktycznie nie ma... Czasem gdzieś tam się trafi, ale generalnie klęska.

no ja raczej mam doświadczenie że nie dbają o nic ( popękane pudełka, rysy, często ubrudzone jakimś jadłem)... i za bezcen sprzedają...szczególnie sprzęt....ale i płyty.,..vinyle po 50 pensów... ale często uszkodzone.... w sumie co tydzień pomnażam mój dobytek cd i sprzętowy (wzmaki, cd, kolumny, a nawet ostatnio zacząłem polować na adaptery i pierwszy okaz z ciekawych to Technics SL-J3 już mam do niego nową igłę...czekam tylko na przesyłkę)...teraz jeszcze dopadnę trochę oryginalnych kaset...bo muszę pobawić się deckiem Yamahy nabytym wczoraj :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.