Skocz do zawartości
IGNORED

Ile wydac na klon Totem Model 1?

narsiltm

Rekomendowane odpowiedzi

Re: kubedes, 29 Lis 2006, 16:10

>Pokaż fotkę.

bzdurne sugestie poniżej pasa, ale OK

nie mam aparatu cyfrowego ani skanera - dlatego niczego nie wklejałem - ale przy najbliższej okazji poproszę znajomego i dostaniesz fotki (podaj mi maila na PW)

>OPISYWAĆ to Ty umiesz ładnie. Tak samo jak bezpodstawnie krytykować i negować wiedzę innych.

może trochę więcej rzeczowości Kubedes zamiast personalnych przytyków? bardzo ładnie proszę :-)

gdzie to niby "bezpodstawnie" "krytykuję i neguję wiedzę innych"?

zwłaszcza interesuje mnie "bezpodstawność" - proszę o przykłady

a ludziom w firmach audio broń Boże nie zarzucam braku wiedzy - one popełniają swoje komercyjne kompromisy nie wskutek braku wiedzy tylko z powodu takiej a nie innej wewnętrznej logiki rynku, który wcale nie premiuje produktu najlepszego, ale działa zupełnie inaczej, niestety :-/

nie denerwuj się Kubedes, nie krytykuję Ciebie ani nie neguję Twojej wiedzy :-)

pozdrawiam!

graaf

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.