Skocz do zawartości
IGNORED

odtwarzacz cd do 150 złotych

niski87

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzęt dość wiekowy, więc kierowałbym się kosztem lasera gdyby okazał się zużyty.

CD504 raczej nie polecam. Kiepski napęd, marne brzmienie bez przeróbek. Dużo lepszy jest CD502. Uwaga - oba są sterowane wzmacniaczem, więc o leniuchu zapomnij.

• Redaktorzy

niski87 - na początek: skoro już jesteś na tym forum prawie 3 tygodnie to powinieneś się zoriemntować co należy zrobić z zakładką "O mnie" (chyba, że maturę dostałeś od Romana, jeśli tak to przestaję się czepiać). A jeśli chodzi o Twoje pytanie to z Soniaków szukaj modeli 791 i 991. Niestety soniaki mają tylko optyczne wyjście cyfrowe. Nie powinieneś zapominać też o Philipsie - nawet CD360 potrafi dobrze zagrać bez grzebania w nim, z nowszych posłuchaj 824.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• 4 lata później...

Ja właśnie teraz mam ten sam problem. Tego wszystkiego jest po prostu zbyt dużo...Poradzi ktoś jaki sprzęt w tej chwili na allegro najlepiej kupić:D Mam na oku Yamahe CDX 560 i Denona DCD 810 ewentualnie Harman Kardon 720. Nie wiem czy czegoś nie przeoczyłem. Wzmachol to Yamaha CR 620 :)

Dobre, tanie, z laserami :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Sony ma CD zupelnie dobre, jest ich sporo, mozna cos wybrac, sa tanie i do tego jakby co mozna tanio dokupic tani laser. Przy wyborze CD dobrze dobrac cos pasujacego do wzmacniacza ktory juz pewnie masz. Nie warto kupowac cos drozszego poniewaz i tak niedlugo przejdziesz zapewne na serwer muzyczny,

Kolego polecam tobie jak najbardziej kupno odtwarzacza CD Diora CD-502, laser praktycznie nie do zajechania, dźwięk niczego sobie, środek cały Philipsa :).

Ps. ten odtwarzacz schodzi na allegro bez żadnego problemu jakiś czas temu sprzedałem taki odtwarzacz w licytacji za 180zł.

Tylko pamiętaj 502 nie 504.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.