Skocz do zawartości
IGNORED

AUDIOSHOW - 2007

kaszanka7

Rekomendowane odpowiedzi

kerikawon, 19 Kwi 2007, 15:11

> Sądzę żę w tym roku Polpak będzie jedynie dobre stereo ,prezentował z najwyższej półki i raczej , będzie to w

> stereo Xindak oraz Anthem z Paradigm Signature v2 na kablach Ultralink/XLO.

Byłoby fajnie. Szczególnie, że moim osobistym zdaniem jest co pokazać. Szczególnie jeśli dałoby się to zrobić w normalny sposób. ;)

A kiedy się pojawią Signature v2? Dopiero na AS, czy jakoś wcześniej?

Nie wiem jak bylo przez ostatnie lata, ale mysle ze podzial Polpaku na miejsce ze sprzetem do KD i oddzielnie do audio bylby fajnym rozwiazaniem.

Pozdrawiam kaszanka7

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

W sumie to przydalo by sie szkole dzwieku zareklamowac. problemem moze byc tylko transport kolumn bo calosc moze ze 100 albo i wiecej wazyc. Moze takie kolka lotnicze z przednich goleni zalozyc? bedzie latwiej przetaczac.

=> kaszanka7, 19 Kwi 2007, 20:10

>senicz, a moze uda sie w tym roku zarposic na prezentacje AMJ bedzie wtedy z plyty na zywca - Jopek

>tylko Jopek ;D

i bliskie spotkania laryngologiczne z jej migdałkami?...

• 4 miesiące później...

Chciałbym aby wątek ze względu na zbliżającą się imprezę został rozwinięty .

Przede wszystkim chodzi mi o postulaty bractwa .

Może uda sie trafić do organizatora z postulatami i coś sie zmieni na lepsze ????

A i jeżeli chcecie cywilizowanego Audioshow to zwróćcie uwagę na ankietę na stronie Polpaku ....na razie wynika z niej ze ludziska chcą słuchać wielokanałówki , zróbmy więc coś żeby to zmienić..podaje linka -ankieta poniżej z lewej strony

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jozwa maryn, 22 Sie 2007, 14:12

>M.Ch. jest passe, nie warto sobie nim nawet glowy zawracac.

I własnie dlatego o conajmniej jednego człowieka na AS będzie mniej. Po co mam jechać na AS? POPATRZEĆ na stereo? Nie będzie dzięki temu tłoku :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.