Skocz do zawartości
IGNORED

Czarna lista powinna powstać!

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Składam wniosek że przy każdym nicku powinno dodawać się: godny miana Lukarowca lub nie godny.

Dlaczego juz wyjasniam. Robię czasem różne interesy z kolegami z forum. Na dane komuś słowo wywiązuje się w 1000%. Jestem poważny z gęby nie robię.... co mogą potwierdzić osoby od których ja osobiście cos nabyłem jak: Zildjian czy Twong. Jestem wiarygodny i wypłacalny.

Natomiast mnie kolejny raz spotkała przykrość ze strony innych forumowiczów. Pierwszy raz jak wcięło mi kable Z-Zultra analog wysłane do testu, drugi jak jeden z kompletów wrócił uszkodzony a o czym nikt nie poinformował, a kolejne razy to niezdecydowani "zawracacze" głowy. Ostatni raz dałem sie nabrać na pseudouczciwośc i rzetelność. Ostatnimi czasy długo trzymał w odsłuchach moje kable jeden z forumowiczów. Czas był na tyle długi, że decyzje podjąć było bardzo łatwo. W końcu zdecydował ze kupuje. Z uwagi na brak czasu i inne zajęcia z korzyścią dla niego nr. konta do przelewu podałem z opóźnieniem, poczym zamiast potwierdzenia otrzymałem decyzję o wstrzymaniu się z kupnem. To rozumiem mógł sie rozmyślić. Ustaliliśmy że przed wystawą odeśle mi kable. Niestety minął tydzień a kable do mnie nie wróciły mimo zapewnień z jego strony w wysyłkę. Nie wierzę więc w dobre intencje tego forumowicza. Pozbawił mnie pokazania jeszcze jednego modelu na A.S i możliwości zaoferowania ich nabycia innemu konkretniejszemu koledze. Wspomnę, że przystałem naupust cenowy (koleżeński forumowy) o 1/3 normalnej ceny.

Dlatego apeluję do wszystkich by pietnować takie zachowanie. Opisany forumowicz skoro nie dostałem kabli na czas jest mi obecnie winien równowartosc I.C BEZ UPUSTU. Żarty się skończyły Panie Banan.

https://www.audiostereo.pl/topic/29446-czarna-lista-powinna-powsta%C4%87/

A ja widzę - różnice pomiędzy pasjonatami dla których wspólną pasją jest muzyka i sprzęt za pośrednictwem którego sie nią cieszymy i oszustami. Dla Bodo_Z treż wcięło. Mysle że innym również ale boją sie przyznać :)

rochu, 10 Lis 2006, 19:44

>A żebyś wiedział że mam wpis na listę i za sobą kilka lat praktyki.

To pomóż koledze Emesze i innym poszkodowanym:):) bo "D" niestety nie wywiązał sie ze zobowiązań:) a mógłby gdyby nikt nie przeszkodził :)

Z kolei na białą listę proponuję wpisać forumowicza o nicku mad_z - niebywale uczciwy człowiek, na dodatek niezwykle uczynny, pomocny, prowadzący "temat" do samego końca zupełnie bezinteresownie, naprawdę to dziś niespotykane - wielki szacunek raz jeszcze.

Ja proponowalbym jeszcze różową, dla - prawdziwych menszczyzn !

Co chlopaki sadzicie ?

Nie widzial ktos mojej torebki ? Jeszcze przed chwila tu byla, jak poszedlem przypudrowac nos !

ciekawy ale delikatnt temat. w kazdym razie Jakby nie było- to

Ciebie ZYDELEK uwazam za niepowaznego KAPRYŚNEGO IGNORANTA.

2 razy odpisywałes na moje wypowiedzi/pytania. W OBY PRZYPADKACH z lekceważeniem i niemalze euforycznym wybuchem chorego smiechu. wiec jesli wymyslasz taki temat, to najpierw ODNIES SIĘ DO SIEBIE SAMEGO- JAKI TY JESTES. POTEM ZACZNIJ OCENIAC INNYCH.

no koments. LUDZIE OLEJCIE GO.

Dobrze że jest ten temat a to z tego powodu, że po przeczytaniu linka z zeszłych Świąt upewniłem się co do tego że należy kupować firmowe klocki - niestety część dobrych i uczciwych konstruktorów na tym straci ale przynajmniej klieńci nie dadzą się wpakować w taką kabałę... przykre

>>>zydelek

czytałem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jeśli sądzić TYLKO po powyższym temacie, to jesteś jedną z ostatnich osób, które mogą wypowiadać się o uczciwości.

wrzuciłes temat na Forum-stereo - ogólnodostępnym podkreślam, dla mnie to gówniane zachowanie. Masz bocznicę, ew. złóż postulat o wprowadzenie dodatkowego forum, np. Forum -bakutil

zastanów się czy znowu chcesz wywołać salwy śmiechu i obrzydzenie forumowiczów...

Pozd rsz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>Zydelek

>Na dane komuś słowo

>wywiązuje się w 1000%.

No to dlaczego nie odszedłeś z forum tak jak zakomunikowałeś wszystkim?

Ta twoja propozycja z czarną listą to czysty egocentryzm.

W czasach rządów Izabeli Katolickiej dokładnie tej co niezmieniała przez lata białęj koszuli tak, że ta stała się szarą od brudu Tomas de Torquemada skazał na banicje około 120000 , 64000 to byli sprzedani do niewoli w Marokko i Algierze lub przykuci do wioseł na galerach 12000 spalił na stosie.Nastąpiła masowa emigracja żydów i maurów.

A więc zanim zaczniesz ludzi wartościować i wystawiać im ausweisy popatrz do lustra

Nie pozdrawiam mam to w rzyci

Zbyszek

Zydelek, 10 Lis 2006, 19:20

>Składam wniosek że przy każdym nicku powinno dodawać się: godny miana Lukarowca lub nie godny.

(...)

>(...)Jestem wiarygodny i wypłacalny.

>Natomiast mnie kolejny raz spotkała przykrość ze strony innych forumowiczów.

Zgodnie z zasadą" "Kto mieczem wojuje od miecza ginie"

>> Zydel

nie boisz się, że jeśli zaistnieje taka możliwość, to dostaniesz dużo głosów "nie godny" ?

Za chamstwo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.