Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny przednie pod amplituner.

Magnum2806

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Mam problem mam amplituner z Pioneera 916 (7*100W) aktułalnie posiadam kolumny firmy Cat MBC313S. Mam kupca na te kolumny chce mi dać za nie 400zł. Chcę rozbudować audio. Mam teraz 1200 zł gdy sprzedam te głosniki to będę mieć 1500zł. Na pewno kupie Subwoofer firmy Yamaha sw 515 za 900zł. To zosatje mi 700zł na Frontowe kolumny. Czy opłaca mi się sprzdawać te kolumny jak tak to Proszę napisać jakie kupić te kolumny lub zostawić je i zainwestować w coś innego np. tylnie głośniki. Jak narazie to mam jedną propozycję:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Mam pokój ok 18m2. Prosze o odp.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/29002-kolumny-przednie-pod-amplituner/

Więc 1200+400=1600 a nie 1500 tak jak napisałeś.

Jakiej muzyki słuchasz.

Nie wiem jak Pionieer grał by z tymi kolumnami ale za te pieniądze proponował bym coś z drugiej ręki miałem kiedyś Jamo Classic 8 i też niedawno były na Allegro za 650 złotych kolumienki całkiem fajnie grały jak za tą kfote to moja propozycja.

jeszcze jedno pytanko bo te kolumny co teraz mam to fajnie graja a te Magnaty chyba lepiej będą grać bo mają lepsze pasmo przenoszenia w Catach mam 22-28 a w Magnatach jest 22-35.

Albo kupić Jamo S708 za 999ZŁ. i nie kupować suboofera

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i nie kupować suboofera. Tylko none są 6 om. I czy będzie taki bass jak w suboofer daje?.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

SUB za 900 a fronty za 700? Ludzie, bez obrazy, pomyślcie trochę z jakich dźwięków składa sie muzyka. Fronty za 1600 i będzie najlepiej. Dla muzyki oczywiście bo jeśli zalezy tylko na tym, żeby szyby drgały to może i sub bedzie lepszy. Chociaz nie napewno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.