Skocz do zawartości
IGNORED

Po trzynastu latach dalej widzę tylko JĄ

vanvideo

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy, po trzynastu latach mieszkania razem, popełniliśmy wczoraj zawarcie związku małżeńskiego.

Dziewczyna ( ooops już żona) moja jest "muzyczna" i nieobliczalna.

Przykład: W drodze do pracy słuchaliśmy radia RAM. Zabił mnie utwór - kobitka i kontrabas. Co to jest?Nie wiadomo.

Cztery dni potem, ja już zapomniałem, przynosi mi płytkę CD i mówi: to był szósty z tej płyty. ( płytka Tok tok tok)

Zadzwoniła do radia, znalazla w intr i kupiła. Za to m.in ją ciągle kocham, a mamy oboje po 50-tce

życzę wszystkim , jak to bywa z WTŻ, zero problemów z kolorem kabli, wielkościa kolumn i ich rozstawieniem.

rzucenia palenie w zamian za zgodę kupienia gramofonu itp

Pzdr Andrzej

Szczęściarz !!!!

(choć złośliwi mówia że po ślubie wszystko się zmienia che,,che...)

Najlepszego w nowej drodze życia

PS - napisz jak minęła noc poślubna , i jak teraz Twoja JUŻ ślubna reaguje na twoje muzyczne fanaberie,bo że tak reagowała jako przyszła-niedoszła to zrozumiałe

Jeszcze raz wszystkiego naj dla Ciebie Andrzeju i Małżonki

Wszystkiego najlepszego na (starej) nowej drodze życia! :)

Ale nie miej złudzeń - ta płyta to dla zmylenia przeciwnika. Już dziś szukaj dobrych i cichych (zamkniętych) słuchawek!

Wczoraj, gdy odpaliłem nowonabytego vinyla Miles Davis - Sketches of Spain przyniosła mi piwo z lodówki. choć nawet o tym nie myślałem. Będzie dalej dobrze:)

Pzdr

ja tam nie byłam, miodu i wina nie piłam....ale żyli długo i szczęśliwie i takiego bajkowego hepiendu Wam właśnie życzę.

Nie tak dawno przeczytałam uwagę, że jeśli ludzie po pięćdziesiatce się pobierają, to już na pewno wiedzą czego chcą od życia. I żeby tak jeszcze w przyrodzie rosły jakieś męskie odpowiedniki żony Vanvideo, to by dopiero było pięknie i bajowo na tym świecie ;)

Ł.A. Woman

vanvideo

Serdecznie gratuluję !

Tak kochającej i wyrozumiałej kobiecie odpal dziś Linna ,zarzuć asfalta Marka Grechuty z tą piękną piosenką:

Będziesz zbierać kwiaty

będziesz się uśmiechać

będziesz liczyć gwiazdy

będziesz na mnie czekać

I ty właśnie ty

będziesz moją damą

i ty właśnie ty

będziesz moją panią

Będą ci grały skrzypce lipowe

będą śpiewały jarzębinowe

drzewa, liście, kwiaty wszystkie

Będę z tobą tańczyć

bajki opowiadać

słońce z pomarańczy

w twoje dłonie składać

I ty właśnie ty

będziesz moją damą

i ty właśnie ty

będziesz moją panią

Będą ci grały nocą sierpniową

wiatry strojone barwą słońca

będą śpiewały, śpiewały bez końca

Będziesz miała imię

jak wiosenna burza

będziesz miała miłość

jak jesienna burza

I ty właśnie ty

będziesz moją damą

i ty właśnie ty

będziesz moją panią

:-)

pzdr

vanvideo, 14 Paź 2006, 07:04

>Wczoraj, gdy odpaliłem nowonabytego vinyla Miles Davis - Sketches of Spain przyniosła mi piwo z

>lodówki. choć nawet o tym nie myślałem. Będzie dalej dobrze:)

Ja, jako żonkoś z długim stażem, takim optymistą bym nie był. Będziesz zmuszony pić i jeść to, co Ci przyniesie, mimo, że nie masz na to ochoty. Jak nie wypijesz - obrazi się.

Dobrze będzie wtedy, gdy przyniesie Ci piwo w minutę po tym, jak o tym pomyślisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.