Skocz do zawartości
IGNORED

Zamówienie u Petera październik 2006

bikoz

Rekomendowane odpowiedzi

Inżynierze,

uwaga poniekąd słuszna. Wierzymy - my chłopcy:) - że Bikoz jest osobą roztropną i niewątpliwie inteligentną, która z całą pewnością poradzi sobie z szukaniem i przepisywaniem i numerowaniem kolejnych zmian i wpisów.

Natomiast ponieważ ja szanuję Jego zaangażowanie i też wiem ile czasu trzeba na to zliczanie tych "słupków" jak i pilnowanie zmian ciągle przez nas wprowadzanych, uważam że metoda tutaj zastosowana jest lepsza dla Bikoza - ma po prostu ostateczną i robioną przez nas listę.

A że długie - hmmm... w czym problem, 2 strony to monstrum?kilometrowe? - bez jaj Chłopie.

Dzięki Bikoz.

pozdrawiam :)

Wiesz bikoz, to organizowanie zamówień to taka fajna inicjatywa, że może zrobiłbym w wolnej chwili jakiś automatyczny system ich zbierania. Zapewne nie wyręczyłby Cię z pracy całkowicie, ale pewne rzeczy mógłby ułatwić... A na pewno dałoby się uporządkować ten burdel na forum, o którym pisze kolega inżynier... Problem w tym, że chwilowo jestem zaj... zawalony robotą więc w najbliższych tygodniach czasu raczej nie znajde... Ale jakbyś znalazł chwilę żeby opisać co chciałbyś żeby taki system robił (fachowo nazywa się to opis przypadków użycia ;) - to weź napisz mi na priv, zobaczymy może sie da coś zrobić.

Pozdrawiam

Peter:

Dało by rade gdzieś kupić potencjometry suwakowe ALPS'a? Model RS45112-..... (dalsza część nie jest bardzo ważna, bo nie musi być identyczny jak był).

Nie mam ciągle wpłat od kilku osób

są to

CASKP

Dzikoosek

Solo

Hicognomon

Millso

Woj_ti

Delfin7777

proszę o kontakt ,bo opóźnia to realizację zamówienia

>Ten kit mozesz jeszcze zamowic teraz (pazdziernik)

czyli poprosze o dopisanie do listy i wyslanie na PW danych do przelewu(lacznie z kwota ;) )

Hans - LM3875 Dual Mono Premium Kit od Petera , oraz z metr czegos na sygnalowy do srodka - jakis Cardas'a ( okablowanie zasilajace bedzie kimber'a)

POZdr

BAD NEWS !

Z powodu Swięta Dziękczynienia w USA oraz choroby pracownika u Percy paczka nie dojdzie do Petera do jutra

automatycznie nasza paczka nie zostanie jutro wysłana,tylko za tydzień

sorki,ale nic nie poradzę

• 2 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.