Skocz do zawartości
IGNORED

Sklep Linia Dźwięku w Rzeszowie

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

ok zapamietalem cos wiecej:

KOLUMNY: WZMACNIACZE: PRZEDWZMACNIACZE: Koncówki mocy:

Rega cursa 3 rega maia 3

revox mk2 NAD

avans omega 509 AMC 3100a

thiel cs.5 Yamaha anx 2200dsp

zapamietałem bo słuchałem ale jest tego wieeele wiecej

daja roczna gwarancje

• 2 miesiące później...

Wreszcie jakaś pożądnie zrobiona strona. Wyślij ten link do dystrybutorów sprzętu niech wykupia licencję na know haw, większość z nich ma strony, że pożal się boże, a niektórzy w ogóle nie mają.

Jeżeli nie byłeś to odwiedź. Magellan czy Nautilus trochę przerost formy nad trescią :) W sklepie małym ale jarym: fachowa obsługa, pościecą ci nawet 4 godziny bez problemu,możesz słuchać do woli, piekne stany sprzętów i szczerze ci doradzą. To bardziej pasjonaci tak wyczułem niż handlarze. Ale najlepiej samemu się przekonajcie. Ja tam spędziłem bardzo miło czas i kupiłem cały zestawik. Z którym nie ma żadnych problemów. A co istone nie naprawiany i grzebany.

• 5 lat później...

a ja mam niemiłe wspomnienia z kontaktów z linią dźwięku. chciałem u nich kupić sprzęt na kredyt i zajęło im załatwienie tej sprawy 4 tygodnie - a bo to serwis nie działał a to zmieniają bank - a gdy już załatwili kredyt to się okazało że mój zarezerwowany CD sprzedali. wziąłem więc wybrany wzmacniacz i inny CD oraz ustaliłem że jak będą mieli coś lepszego to oddam CD i wezmę inne - tym bardziej że na stronie zapewniają, że w każdej chwili można im oddać ich sprzęt w rozliczeniu gdy chce się wziąć droższy.

niestety mnie olali - choć ustalenia były inne - powiedzieli, że nie są zainteresowani wymianą z dopłatą gdyż mój CD nie jest chodliwy.

trochę niepoważne odejście a może mój błąd ale wydawało mi się że gdy dorośli ludzie coś ustalają to pewnik.

ale żeś trupa wykopał

A tak w ogóle to sylwiusz witaj w kapitalizmie. Na Początku wszyscy mało co nie klękają przed a dokładniej za klientem a gdy już interes się kręci to witaj rzeczywistość. Oczywiście skrajności się zdarzają ale w obie strony.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.