Skocz do zawartości
IGNORED

www.topwinyl.pl - sklep z winylami

topwinyl

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za informację. Rzeczywiście w liście mailingowej, wysłanej do naszych lkientów poszła pusta wiadomość. Bardzo przepraszamy naszych klientów.

Za kilka dni wszystko będzie ok, i będziemy mogli skutecznie informować o nowościach w ofercie.

A dzieje się ostatnio sporo, jeśli chodzi o nowe rzeczy.

Pozdrawiam wszystkich.

Topwinyl

Panowie nie robcie jaj , albo gra ta 200tu gramówka , albo nie ,poltorej stowy piechota nie chodzi

burz: czy możesz dokladniej napisać coś o tym tłoczeniu i tej płycie, bo prawie ją zamowilem

pozdro

• 2 tygodnie później...

Dokonałem dziś kolejnych zakupów w topwinyl.pl jak zawsze było miło i profesjonalnie.

Przy okazji odbioru osobistego można pogawędzić o muzyce, płytach gramofonach.

hififreak.wordpress.com

dzis posiusialem sie w majtki. jako ze jedziemy do rodziny mojej muemuazonki, dalismy sobie juz dzis prezenty.

dostalem metallice back album (2lp) i przepiekny 4 plytowy box pink floyd echoes. wszystko na 180g. wlasnie slucham high hopes i chyba zrobie kupke.

powiem wam cos, nie ma jak nowa dobrze wytloczona plyta.

alleluja!

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

>vanvideo

Kupiłem Cannonballa Adderleya - Somethin' else. Dobrze, że się zasugerowałem Twoja opinią, płyta jest przednia! Najlepsze wykonanie Autumn Leaves i Love for Sale jakie słyszałem. Ponadto świetnie na partiach saxa w Love for sale słychać zniekształcenia przy niewłaściwym ustawieniu antiskatingu. Z tą płytą można ustawiać antiskating "na ucho" :)

Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...

camle, 24 Sty 2007, 22:10

>ja w kwestii formalnej...

>co łączy gatunki hip-hop, rap i... ambient, że znajdują się w jednej kategorii? ;)

Jedynie oszczędność miejsca i niechęć tworzenia bytów ponad miarę:-)

• 1 miesiąc później...

>Jedynie oszczędność miejsca i niechęć tworzenia bytów ponad miarę:-)

hmmm... bardzo ryzykowne podejście... ja nie cierpię hip-hopów, rapów itp. a uwielbiam ambient... i automatycznie mogę ominąć tą podstronę razem ze swoim nie mającym pomysłów na pozbywanie się znajdujących się w nim papierków portfelem!

• 3 tygodnie później...

>topwinyl

kupilem na allegro plyte surrealistic pillow simply vinyl od topwinyl i byla zle zapakowana przez co poczta zniszczyla fatalnie okladke a sama plyta byla krzywa i minimalnie niecentryczna

• 1 miesiąc później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

BEATLES LOVE

cena topwinyl 119 zł + pzesyłka (8zł) = 127 zł

cena Media Markt 106 zł (biorąc pod uwagę pzesyłkę 21 zł taniej, czyli jeden całkiem fajny uzywany winyl GRATIS!!!)

Witam.

Asortyment ciekawy, ceny przystępne, obsługa miła i fachowa, wysyłka szybka i dobrze zapakowana... ale dość słodzenia...

wygląd i kształt serwisu pozostawia wiele do życzenia, literówki w tytułach i wykonawcach ("Billy Holiday"), trudności w wyszukiwaniu wg. określonych kryteriów, sortowania listy wg. ceny, brak informacji o roku wydania krążka. Wygląd serwisu jest mało przejrzysty (kolory, szata graficzna). Krótko mówiąc luksusowy towar podany w mało wyszukany sposób.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

Dziękuję za miłe słowa.

Co do dodatkowych funkcji w tym rozbudowanej wyszukiwarki - jesienią pojawi się nowa wersja oprogramowania sklepu - znacznie rozbudowana.

Co do szaty graficznej - cóż tu opinie są podzielone - wielu osobom się podoba, ale chętnie słuchamy opinii klientów.

Staramy się zauważone literówki poprawiać.

Jeśli chodzi o rok wydania to sprawa jest o wiele bardziej skomplikowana. No bo jaki rok przyjąć za właściwy: rok wydania płyty po raz pierwszy? Bo niestety nie mamy możliwości sprawdzenia z którego roku pochodzą reedycje, bo do rzadkości należą sytuacje, w której mamy pewność z którego roku jest reedycja i dotyczy to zwykle nowości - wtedy wiemy, że są wydane na pewno np w 2007 r. Ale czy reedycja, którejś z płyt Coltrane'a pochodzi z 2007,2006 czy 2005 roku - nie wiadomo. Wiadomo tylko że jest to współczesna reedycja.

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za miłe słowa odnośnie jakości obsługi.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.