Skocz do zawartości
IGNORED

ILU MODERATORÓW?

zdezintegrowany_3PO

Rekomendowane odpowiedzi

rekin, wiem o co Ci chodzi, a do tego jeszcze w grupkach moderatorow powinni byc idac Twoim KGBowskim kierunkiem "stukacze" :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Oczywiście nikt nie wie - kto kogo i dlaczego poza samym twórcą listy Lukar-steina.

PS.

Listę proponuję zdeponować w archiwum IPN - historycy będą mieli jakieś zajęcie w przyszłości - darmozjady jedne.

>AL

Gdybysmy stworzyli graf tak skomplikowany jak proponujesz, to nikt nigdy nie połapałby się o co chodziło (na pewno nie obecni studenci - przyszli profesorowie historii - nie ubliżając nikomu:)

Proponuję wprowadzić dodatkowo obowiązkowe ubezpieczenia OC dla moderatorów od skutków nieumyślnych działań moderacyjnych (mogę być skarbnikiem :), oraz niezależny sąd rozpatrujący skargi zmoderowanych w skłądzie:

senicz, mistrz Waldemar, Brencik. Myślę, że to powinno załatwić sprawę.

A ja proponuję Lukarowi zakup programu MS Project, który może być narzędziem do zarządzania m.in. forum. Używany przez Lukara zwalniałby go z potrzeby ścisłej koordynacji działań moderatorów i dałby możliwość zarządzania zasobami na poziomie centralnym. Program MS Project opracowano z myślą o udostępnieniu przyjaznych, łatwych w obsłudze narzędzi, wzbogacających możliwości w zakresie organizacji pracy i efektywnego przekazu informacji (wykresy Gantta, znajdowanie słabych punktów zarządzania itp.).

Zalety:

- zorganizowana praca,

- usprawnienie organizacji pracy i zarządzania zasobami ludzkimi,

- zapewnienie realizacji moderowania w terminie i w ramach przydzielonego budżetu,

- efektywne zorganizowanie pracy przy wykorzystaniu zaawansowanych możliwości planowania,

- śledzenie i ocenianie wpływu wprowadzanych zmian na sprawność moderowania,

- dostosowywanie planów pod kątem przechwytywania informacji dotyczących określonych forumowiczów,

- wyświetlanie na żądanie informacji o aktywności poszczególnych forumowiczów i ich powiązań,

- mozliwość skoncentrowania się na interesujących informacjach dzięki zastosowaniu filtrów.

>Nowy2

Dałem Ci ignora??? Nie przypominam sobie, żebym dał komuś ignora, ale może nie pamiętam. Jakoś Cię widzę, więc nie jest chyba tak źle jak piszesz :)

Kurde może jakiś nadsystem wystawił ignora wszystkim z mojego konta i dlatego była taka cisza???

oooo stary to juz postawili na tobie krzyzyk :(

DRODZY MODERATORZY OSWIADCZAM ZE NIE MAM I NIGY NIE MIALEM NIC WSPOLNEGO Z OSOBNIKIEM POD PSEUDONIMEM OPERACYJNYM: TW "REKIN"

wszystkie wpisy kierowane do niego sa insynuacja "ukladu"

pozdrawiam grupe "M"

zaufany forumowicz

rekin

Sprostowanie.

Pana ALa, moderował niejaki Anioł Stróż - R :-)

Ze wzgledu na przejście Pana A., na Naszą Stronę, zaprzestał on wszelkiego M-olestowania,

skrzyni profesora Corcorana - HMS "Ulisses" :-)

Pozdrawiam

>rekin

Zmienialem "miejsce tymczasowego pobytu" ! :)

>Nowy2

Jak slysze : "zarzadzanie zasobami ludzkimi" to mi skora cierpnie, przypominaja mi sie niemieckie obozy koncentracyjne czy Sowieckie bestialstwo !

Do znajdowanie słabych punktów zarządzania potrzebna jest moim zdaniem intuicja i inteligencja a nie same "wykresy Gantta" !

To co nam, jak mi sie wydaje, najbardziej doskwiera to rozmaite czysto ludzkie ulomnosci Osob zarzadzacych tym forum, a nie brak technicznych

mozliwosci czy jakichs mozliwosci logistycznych ! Istnieja zreszto b. rozne "filozofie" zarzadzania i organizacji ! (b. polecam ksiazke :

Gareth Morgan - "Obrazy Organizacji"). Przede wszystkim - czlowiek ! A nie komputerowe programy i wykresy !

Nie przyznaje się do niczego :)

Zresztą czas jest względny - tutaj 40 minut, to gdzie indziej zaledwie ułamek sekundy.

Al sam przyznał, że zmieniał miejsce pobytu - kto wie jak mocno zbliżył się do prędkości światła - może wg Jego czasu lokalnego minęła zaledwie chwila?

Arsen Lupin, 15 Sie 2006, 16:36

>>foxbat

>

>Ma na imie - James ! James Bant !

Ban-tuuuuuu, ban-tuuuuu, ban-tuuuuuu, only you !

Lalalala, ban-tuuuj...

Była kiedyś taka piosenka, wykonawca - Red Box.

>netboy

Paradoks z blizniakami przeciez i tak mamy !

Przez kilkadziesiat lat roztrzasano "koci" paradoks Schrodingera,

teraz i my mamy niepowtarzalna w historii szanse, wydobyc cale

uposarzenie tresciowe z - "kaczego" paradoksu !

A wiec...mamy 2 szczeliny : Sejm i Palac Prezydencki ...

przyjmujac predkosc swiatla - c ...

Jeszcze troche a doczekamy sie takich dialogow :D

"- Szary anioł przyśnił mi się nieostrożnie.

- Przestrzeni skrawek pustką się wypełnił?

- Mimo przeszłości myszki w czasowniku rozprzestrzenionej od krańca po kraniec, kotara głosu dłoni mej nie tknięta, tęsknoty hieny pozostały przy niej."

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

No niby czasem wyłażą z tych szczelin w obie strony, ale nie przypisywałbym im zdolności do osiągania prędkości podświetlnych. Zresztą grupa u ko...ta zaraz skazałaby mnie, ża bluźnierstwo,że niby Jego Swiatłość jest tylko podświetlna ;)

Kiedyś pisałem, najzupełniej poważnie, o sposobie zarządzania tym forum, a w szczególności o różnym traktowaniu tych maluczkich i tych możnych tego forum. Ba, odpowiedział mi nawet sam Lukar.

>AL

Jak nie ma emotikona, to już nie jest czytelne? Jeśli tak, to już się poprawiam. :) :-) ;-) ;-) :0 :O :P :- ( ...

Do Przyjaciol Moderatorow !

Drodzy Przyjaciele !

Nie uchylilibyscie rabka tajemnicy w jaki sposob zostaliscie wyroznieni ta naszywka - "M" ?

Czy rownoczesnie z tym wyroznieniem, zwiekszyla sie wasza WIEDZA o mechanizmach

moderacji i "banicji", jakie tu obowiazuja ?

Czy dostaliscie jakies pisemne czy tez ustne dyrektywy ?

Do jakiego stopnia jestescie w swoich decyzjach - suwerenni ?

Czy Wasza rola nie ogranicza sie przypadkiem do wskazywania palcem "kogos" czy "czegos"

do "odstrzalu", a "brudna robote" odwala juz za Was ktos inny (smutny, malomowny

jegomosc, o twarzy skrytej czerwonym kapturem)

Czy wiecie cos np. o tzw. DOZYWOTNICH BANACH ? Jaka zbrodnie czy inne bestialstwo

nalezy popelnic, aby byc na COS TAKIEGO - skazanym ?! Czy dozywotnie bany wciaz

obowiazuja, czy tez zostaly, jako malo humanitarne - zaniechane ?!

Ja np. juz od dawna NIE ISTNIEJE na tym forum, gdyz zostalem w taki wlasnie sposob

potraktowany ! Funkcjonuje tu wylacznie przez swoj upor i bezczelnosc !

Czy macie jakies "blizsze zrodla" informacje DLACZEGO wlasciwie to nastapilo ?

Ja wiem tylko o "niestosowaniu sie do regulaminu" i poruszaniu tematow "filozoficznych" !

Czy mielibyscie szanse zapytac Waszych Przelozonych, czy przypadkiem moje ZBRODNIE

nie ulegly przedawnieniu i czy niejaki atopos nie moglby powrocic na to forum ?!

Jesli mialaby Was spotkac w zwiazku z takim zapytaniem jakas krzywda (kara chlosty,ban),

to oczywiscie - WYCOFUJE prosbe !

Pozostaje z Wyrazami Szacunku

atopos (alias : Arsen Lupin)

>Nowy2

Ale ze mnie tuman ! :(

Ale to od tych ponadswietlnych, tachionowych predkosci tak mi sie porobilo !

Dzis troche przesadzilem 314.159 26535 x predkosc swiatla i cos mi "umyslowosc", kompensujac ta szybkosc - przyhamowala ! :)

Teraz juz wszystko jasne ! :)))))

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.