Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz 4xJBL a subwoofer...

paralax

Rekomendowane odpowiedzi

>Dokładnie tak

Ale po co.

Nie dosc, ze nie ma to zbytno sensu (no chyba, ze multiroom), to jeszcze jest duze prawdopodobienstwo uszkodzienia wzmacniacza lub kolumn.

Nie znam tego subwoofera, ale pewnie jest mozliwosc podlaczenia PARY glosnikow z filtracja przez gniazda wysokopoziomowe. I taka konfiguracje od biedy mozna polecic.

T.

>Ale JBL E 250 P posiada wbudowany wzmacniacz także wzmacniacz ani głośników bym nie uszkodził.

Ja pisalem o mozliwosci uszkodzenia w kontekscie Twojej obecnej konfiguracji z 2 parami glosnikow. To jest dosyc ryzkowne.

Oczywiscie podlaczenie suba niewiele tu zmienia.

T.

tak. wczesniej miałem same E30. głośnik wysokotonowy miałem podłączony pod jedno gniazdo, a głośnik średnio-niskotonowy pod drugie. Czyli po podłączeniu samych E30 miałem we wzmaku zajęte wszystkie gniazda .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.