Skocz do zawartości
IGNORED

kolce pod kolumny - gdzie kupić w w-wie?

peperoni

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

poszukuję dobrych kolców pod kolumny, z gwintem. oglądałem te na allegro ale mnie nie zadowoliły.

czy znacie adresy sklepów w w-wie gdzie można takie akcesoria kupić? i oczywiście obmacać przed zakupem...

pozdrawiam,

peperoni

Bardzo dobre ale też i drogie kolce firma Souns Care są w Hi Fi Clubie na Kopernika. Ich wielką zaletą jest to, że są na stałe zintegrowane z podkładkami i nie ma problemu z niszczeniem podłogi. Za taką samą cenę można je kupić ze stony akkusa, strona: www.akkus.com.pl.

Pozdrawiam Stempur

PS. Jakie kolumny nabyłeś w końcu drogą kupna? Znalazłeś VA?

Obejrzałem te na akkusie - fajne, tyle że nie wiem czy nie za wysokie. Przejadę sie na Kopernika i zobaczę.

Elac-i są dość wysokie i dlatego zrezygnowałem z przykręcenia cokołu.

dzięki,

peperoni

peperoni -->

gratuluję zakupu .... chętnie posłucham Twojego nowego nabytku, tym bardziej że nigdy wczesniej nie słuchałem Elacków :)

zdezintegrowany_3PO

peperoni, 1 Sie 2006, 14:54

>Na dzień dzisiejszy stanęły u mnie ELAC 209.2.

Nooo, mocna rzecz. Gratulacje. Z checia bym ich posluchal, mam nadzieje ze napiszesz recenzje / wrazenia w dziale "Opinie".

Napiszę, jasne. Na razie daję im pograć bo mają 2 tygodnie - więc jeszcze się nie "wytrzepały" jak należy.

Zdezi, kto jak kto ale Ty akurat masz do mnie "rzut beretem" rozumiany DOSŁOWNIE.

Jarl - Jeśli jesteś z w-wy to masz okazję. Nie są zbyt popularne i o odsłuch trudno. Gdybyś chciał - napisz na PW.

peperoni -->

"Zdezi, kto jak kto ale Ty akurat masz do mnie "rzut beretem" rozumiany DOSŁOWNIE."

wiem :) ... zdzwonimy się ... tym bardziej że pogoda zrobiła się łaskawsza do słuchania muzyki :)

Dzięki uprzejmości peperoni'ego posłuchałem wczoraj wieczorem po raz pierwszy w życiu ELAC'ów :)

... muszę przyznać, ze spodziewałem się zupełnie innego dżwięku a tu proszę ... miłe zaskoczenie :)

Niezwykle myzkalne i plastyczne, z bardzo nisko schodzącym basem i do tego bardzo przestrzenne :)

W zestawieniu z AUDIONET'em (SAM + ART) stworzyły naprawdę ciekawy zestaw :)

Wreszcie pierwsze muzykalne kolumny u peperoniego :) .. bo wcześniej jak na mój gust było zbyt twardo i wyczynowo (ZOLLER) :(

zdezintegrowany_3PO

peperoni, 3 Sie 2006, 10:13

"Zdezi, zaraziłeś mnie tą płytą Dadawa. Rewelka."

Płyta jest genialna a do tego jakaż produkcja :) Wkrótce będę miał 2 pozostałe płyty tego projektu :)

Moja recenzja 209.2

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Niestety, tutaj w dziale opinie nie udało mi się dodać wpisu. Po napisaniu elaboratu i kliknięciu "wyslij" poszło - ale chyba w kosmos...

Ukryta Zawartość

prosze bardzo . . . tylko jeszcze dla uszczególowienia, nie chodzi o Centrum Wileńska (tego molocha ze sklepami), tylko po drugiej stronie Białostockiej, naprzeciwko molocha, wchodzi się przez brame w kamiennicy i za ta kamiennica nastepna mniejsza :), to jest taki nieźle schowany zbiór sklepików (można i rower naprawić i komputer złożyć i się ubrać i coś do aparatów kupić :).

World Music.

Poczytaj tu (i przy okazji posłuchaj sampli)

Ukryta Zawartość

pozdrawiam,

peperoni.

Ukryta Zawartość

peperoni, 3 Sie 2006, 13:27

>World Music.

>

Ukryta Zawartość

Dzięki. Posłucham na pewno.

Po pierwszych dźwiękach brzmi zachęcająco.

Ukryta Zawartość

JarlBjorn, 3 Sie 2006, 17:03

>O ktorej sie zbieracie?

Tak od 19-tej

Jak dojechać znajdziesz na

Ukryta Zawartość

Hasło:

"Żyrafy wchodzą do szafy"

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.