Skocz do zawartości
IGNORED

Czy Samsung jest dobry?:)

mci

Rekomendowane odpowiedzi

Uwaga to temat bardzo (z)bocznicowy!

Na forum mało przewija się klocków Samsunga, ale oto uzyskałem informację, czy Samsung jest dobry?! Znalazłem inne spojrzenie na kwestie wytwórców elektroniki... także od kobiecej strony:))

Link niestety do strony w j.angielskim i trzeba baaardzo szybko i duuużo czytać! Zapewnione są też niezłe doznania dla miłosników jazzu!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

mci

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/26733-czy-samsung-jest-dobry/

mam dysk samsunga 80GB od 3 lat i tylko go raz na pol roku formatuje, tak dla zasady. nie miałem do tej pory z nim jakichkolwiek problemów, cichy, szybki i wogle. mam też telewizor, ale dopiero ok pol roku i używany jest sporadycznie, wiec wiele nie powiem, przynajmniej narazie. pzdr

Mikrofale i czajniki im nawet wychodziły :-)

Tak poważnie Samsung kiedyś produkował kineskopy na potrzeby IBM-a, nie da się ukryć, jedne z lepszych. Kości pamięci też niczego sobie, reszta to jakaś taka... Sczególnie napędy HDD oraz CD to tragedia, potem HDD jakoś poprawili ale czy we własnym zakresie... nie wiem.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Jest to swietna firma!!przynajmniej jesli chodzi o kompaktowe aparaty:).Mam Samsunga DigiMax S500 i porównywałem do nikona za ponad 700zł i olympusa i Sami pod kazdym wzgledem był lepszy!i na dodatek tanszy.Z reszta sprzetu nie miałem do czynienia

oj elfan, co do cyfrowek i telefonow (szczegolnie "sliderow") byl bym taki przekonany...zwlaszcza telefony padaja. Twardziele bija ostatnio w testach wszystko na swej drodze, ale nie nerwowo Panowie, ta firma rozwija sie tak dynamicznie ze za niedlugo wszystko w "MM" bedzie na litere S, i co najwazniejsze bedzie to dobre... :D

nie przesadzam,ludzie maja te aparaty i sobie bardzo chwala.....poza tym jak napisałes firma sie rozwija.Na dodatek dzis co za róznica sony czy samsung badz panasonic.W sumie wole samsunga bo w Korei składany jest w wiekszosci sprzet a nie np na....Malezji........Co do awaryjnosci,to teraz elektronika uzytkowa od samsunga czy od sony czy panasa tak pod wzgledem jakosci wykonania jak i niezawodnosci to praktycznie to samo,a niekiedy nawet lepiej i taniej!Kiedys było inaczej,ale nie teraz.....

o czym wy tu gadacie? (z wyłączeniem Arsena Lupina:) Nie zaśmiecajcie wątku!;)) jakimiś historiami o zepsutych twardzielach i kieszeniach co się nie otwierają... Pytanie "Czy Samsung jest dobry?" ma Wymiar Egzystencjalny i ma sens tylko w kontekście filmiku!:)) Aleście spłycili i sprofanowali temat...

;)

>mci

Oni juz tak maja !

Potrafia myslec tylko najbardziej przyziemnymi kategoriami !

Na adeptow Buddyzmu ZEN, to sie Ich raczej - nie przerobi ! :)

Poza tym, jesli nie znaja angielskiego, to skad mogli wiedziec,

o co w tym wogole chodzi ! :)

Pozdrawiam

Nie wiem czy Samsung jest dobry, ale na moim przykładzie moge napisac, że przynajmniej się nie psuje. Posiadam od około 15 lat telewizor 14 cali tej firmy i nigdy nie było z nim najmniejszych problemów. Tak samo posiadam magnetowid Samsunga od około 12 lat i poza tym, że "zajechałem" głowice i musiałem oddac do serwisu również nigdy się nie zepsuł.

W wersji ulepszonej - Samsung veut dire jouir

mdr :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

hmm no niestety kineskopy samsunga stosowane w monitorach kineskopowych sa najgorsze jakie znam... a ze dla IMB niby robili? erobia dla dela, hp i innym OEMow jak zeszta inne firmytez. Bo jakie sa firmy co robia banki? Jest raptem kilka. Juz nawet Chungwa jest lepsza od szajsunga... nie bede sie rozpisuywal jakie wady dosiegaja tych kineskopow...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.