Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze opinie na temat serwisu....

Aragorn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Marka Koda powraca jak bumerang na tym forum ku zmartwieniu wielu :-)

Ale nie będe Was zadręczał prośbami o ocenę jej produktów. Chodzi o to że mam zamiar kupić kolumny AV-702 F i właściwie nie wiem tylko jak wygląda sprawa serwisu tej firmy. Czy ktoś miał okazję korzystać z naprawy gwarancyjnej ew. kupował np: głośniki??? Czy nie ma problemów z serwisem??? Czy wogóle np: części do tych kolumn są u nas bezproblemowo dostępne. I na koniec jaki jest poziom wykonania produktów tej marki?? Chodzi mi o to czy jest jednak trochę lepszy od "przeszkadzajek" typ KBR-X czy Audio Mega czy nie??? Wiem że za 700 zł nie da się kupić niczego super wykonanego ale chyba jakiś poziom przyzwoitości można w tej materii zachować. Chodzi mi o trwałośc i solidność tych produktów bo rózne opinię na ten temat się słyszy. Czy np poziom wykonania Kod jest podobny do Tonsili, wyższy/niższy????

Będe bardzo wdzięczny za odpowiedź...

P.S Niestety nie wiedziałem gdzie umieścić ten post-mam nadzieje że dobrze trafiłem..

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/26545-wasze-opinie-na-temat-serwisu/

Marki Altus nawet nie wspominaj co to jest brrrrrrrrrrrrrrrr

A co do kolumn cóż za 700 stówek cudów nie ma.

Jak nie chcesz naprawiać to nie kupuj. rozumiesz jak nie kuposz to nie bedzie sie psuło :)

Mam świadomość tego że nawet najlepszy sprzęt może się kiedyś popsuć ale przecież nie wszystko musi wysiadać po 2 miesiącach albo i wcześniej. Doskonale wiem że najwięcej zależy od użytkownika-jak cały czas wzmak będzie ustawiony na maksa, basy wyśrubowane na +10 a użytkownik będzie miał gdzieś zniekształcenia itp to normalne że nawet B&W albo Dali długo nie pociągną ( na szczęście nie kupują ich ludzie którzy słuchaja muzyki w ten sposób bo to by była profanacja...). Chodzi mi tylko o prostą ocenę tego jak te kolumny są wykonane i jak wygląda serwis Kody, jak jest z dostępnością części itp...A o Tonsilu napisałem z prostego powodu-owszem to nie jest żaden szał, dużo kolumn ma słabych, ale stosunkowo najwięcej się z produktami tej marki spotkałem i często rozmawiałem z ludźmi którzy mówili że Tonsile ich jeszcze nigdy nie zawiodły. Poza tym nie ma problemów z dostaniem głośników. Chociaż cholera wie jak teraz jest bo skoro ogłosili upadłość to nie wiem jak będzie z produkcją a na serwis i naprawy gwarancyjne też nie wiem czy aktualnie można liczyć-zreszta czytałem wiele krytycznych uwag w stronę Tonsila w sprawie właśnie serwisu. Tonsil to nie tylko Altusy....(w żadnym wypadku go nie bronię, tak dla jasności)

Ale wracając do tematu-byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś napisał parę słów o serwisie Kody i trwałości jej produktów....

co do trwalosci produktow sie nie wypowiem, ale odnosnie samego serwisu - to pytaj raczej o jakos serwisu polpaku a nie kody. koda o ile mi wiadomo nie ma wlasnej sieci serwisowej w polsce, wiec to wlasnie serwis dystrybutora bedzie sie tym zajmowal.

Witam.

Posiadam Kody 702 f od ok. 2 lat i złego słowa nie moge o nich powiedziec. Co do jakości dzwięku to nie bede sie wypowiadał bo sie nie znam- mnie sie podoba jak graja. Wykonanie wg mnie bez zastrzezen, skrzynki ladne i solidne. Wydaje mi sie ,ze z trwaloscia bedzie wszystko ok. Kilka razy sluchalem dosyc glosno i raczej to nie robilo na tych kolumnach wrazenia.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

702 to dość fajne kolumny i nie mają złych opinii ale co do serwisu to wystarczy poczytać

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.