Skocz do zawartości
IGNORED

harman kardon hd 970

melotron

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie czy odtwarzacz CD HD 970 poprawnie odtworzy płytę nagraną w SACD ? Mam na myśli jakieś nieporządane efekty dźwiękowe (zakłucenia). Nie wiem czy jest sens kupowania takich płyt. Proszę o odpowiedź z góry dziękuję. Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/26513-harman-kardon-hd-970/

Warstwy SACD oczywiscie nie odtworzysz, bo to nie jest odtwarzacz SACD. Co najwyzej "zwykla" warstwe CD z plyt hybrydowych. Sensu kupowania plyt SACD przez Ciebie nie widze, chyba ze interesujacy Cie material wyszedl tylko i wylacznie na plycie hybrydowej (malo prawdopodobne).

> za kilka lat będą już tylko płyty SACD

Chcialbym okazac sie bardziej przewidujacy niz gros tu sie udzielajacych. Obawiam sie jednak, ze jedyne czego moge byc pewny za kilka lat to jeszcze wiekszy brzuch.

melotron, 28 Maj 2006, 23:33

>No dobrze a jeśli okaże się że za kilka lat będą już tylko płyty SACD. Nie kupiłem tego odtwarzacza

>z myślą jego rychłełej sprzedaży.

melotron, koncz wasc wstydu oszczedz.

no chyba, ze sie myle i Ty tak serio... To przepraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.