Skocz do zawartości
IGNORED

listwa zasilajaca Bandridge

Mik

Rekomendowane odpowiedzi

Co do kabelka, z ebaya można wynegocjować za około 12 euro za metr bierzący tego kabla. Przesyłka niestety trochę droga około 20-30eur. Ale jakby nazbierać większe zamówienie na około 20 osób wówczas przesyłka jednostkowa na osobe wyjdzie porównywalnie tyle co w polsce. Więc może by warto uskutecznić takie zamówienie, co wy na to, Byliby chętni ?. Jestem w stanie popytać ludzi na ebayu za ile by sprzedali od razu 20m kabla.

jodel => gdzie można tanio kupić te feryty na kabel , mam dwa ,ale chcialem na wszystkie kable pozakladać ,

moze ktoś poda link ?

Harvi => to ile teraz wychodzi u "ciebie" ta listwa i czy Supra robi jedną jej wersję ?

>gutekbull

nie przesadzaj z ferrytami, bo możesz przesadzić, u mnie są tylko do preampa i do źródła - chyba to już wspominałem. Możesz przymulić system, mimo że tylko mgiełka magnetyczna.

I jeszcze jedna sprawa, nie wiem czy to jest istotne ale ferryty założyłem bezpośrednio na wewnętrzną izolację żył - to znaczy po zdjęciu ekranu, wydawało mi się, że zakładanie na ekran mija się z celem. I wydaje mi się że dało to porządany efekt :))

Gutek ferryty zakupiłem w TME w dziale - elementy bierne -> ferryty emi/emc

jak będzie Ci się chciało ;)) to wystarczy dopasować do średnicy przewodu i jest OK.

pozdrawiam jodel

Jodel- dało efekt.

Na Suprę ze sklepu zakładałem ferryty zaciskane (uniwersalne) niby idealnie dopasowane. Niestety Twoje kable brzmią duzo lepiej. Proste to niby i zarazem skuteczne:) W moim odczuciu nic nie zmuliło. Wygładziło i dodało głębi. Na standartowym jest bardziej szorstko i płasko.

Dziś dodtałem sieciówkę polecona mi przez Abs'a. Narazie posłuchałem z godzinkę. Wstępnie mam juz opinię, choc jeszcze uważam, że musi pograć. Zaznaczę, że poleconoa została jako opcja sieciówkom hiper hi-endowym wg. opinii posiadaczy H.G, Lelumków, NBS'ów i czort wie czego jeszcze.

• 2 miesiące później...

Witam.Jak myślicie warto za tą listwe 600zł?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) zaufania ten sklep?I jaki ew. kabelek do niej,prosze o rade.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 5 miesięcy później...

Hmm.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wyżej Profigolda, a niżej niedroga listwa Bandridge'a, 6-gniazdowa. (Ciekawe czy i jakie wnosi zmiany.)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 11 miesięcy później...

Witam

wiem, że poruszam wątek dawno nie poruszany, ale po co zakładać nowy temat...

moje pytanie brzmi, czy listwa ze zdjęcia nada się do mojego zestawu, tzn. nie będzie żadnych zamuleń itp...??

a ja to polecam, prawdziwe porządne listwy są tu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A ktoś ma mopże listwem Monstera ? Firma w sumie będąca lata na rynku audio.

A odnosnie Gigawat-a to wykonana solidnie, ale przecież ta firma to podobno kontynuacja PAL-a, a ten z tego co pamiętam z listwy zasłynął "inaczej".

paradox, 24 Kwi 2008, 23:31

>a ja to polecam, prawdziwe porządne listwy są tu

Ukryta Zawartość

Świetny pomysl listwa bedzie prawie najdrozszym elementem systemu.

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - dlaczego filtercon ma tylko listwy 3-gniazdkowe ?

Ukryta Zawartość

Dlatego, żeby można było podłączyć tylko sprzęt audio, żeby nie kusiło podłąćzyć odkurzacz (moja żona to zrobiła nim zdąrzyłem zaoponować:-(((( i poszło...), pralkę, kosiarkę i cholera wie co jeszcze. Pan z firmy powiedział mi, że taki jest model amerykański, na którym sie wzorowali. Zauważ, że max obciążenie wynosi 880W.

zyzio, 25 Kwi 2008, 08:09

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - dlaczego filtercon ma tylko listwy 3-gniazdkowe ?

Dlatego, żeby można było podłączyć tylko sprzęt audio, żeby nie kusiło podłąćzyć odkurzacz (moja żona to zrobiła nim zdąrzyłem zaoponować:-(((( i poszło...), pralkę, kosiarkę i cholera wie co jeszcze. Pan z firmy powiedział mi, że taki jest model amerykański, na którym sie wzorowali. Zauważ, że max obciążenie wynosi 880W.

p.s. Sorry, że jeszcze raz, ale nie można edytować.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.