Skocz do zawartości
IGNORED

AN Conquest - szanse powodzenia

pawcio

Rekomendowane odpowiedzi

Andy777, 10 Lis 2008, 20:16

>jt211,

>czy mogę zapytać, z czystej sympatii rzecz jasna, czemu Ty też uff? who the f**k is uff?

Józek też ufffa bo to był jeden z jego szatańskich pomysłów :)

Po moim lekkim kręceniu nosem na zwykły akumulatorek namówił mnie na tego ołowiowego Hawkera.

Jacek, uprzedzę odpowiedź, Andy ma te aku do których linka Ci podałem.

pozdrawiam

jacekG,

nie próbowałem NIca, od razu wstawiłem ołów, który pogonił różne kombinacje R i C - każda taka kombinacja miała swoje słabe i mocny strony, na aku są same mocne, trzeb tylko dać im tydzień - uformować w katodzie, pogrzać kilka dni i odstawić uformowane żeby "dojrzały".

Kolejny tydzień i nie jest dobrze: klasyczne zamulenie - utrata detali, przestrzeni i szybkości, chwilami przechodzi w charkot. :(((( Czy te ołowiowe aku trzeba grzać miesiąc jak BG?

Uffff & Q...a

to nie aku, to transport...

przestawiłem na chwilę na tranzystor i ten sam syf, krótka inwigilacja i jest: zimny lut na kondziu w shigaraki.

aku nadal dobrze, o ile nie lepiej :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.