Skocz do zawartości
IGNORED

thomopson 32WB842 - do wzięcia

fobi

Rekomendowane odpowiedzi

witam, z góry bardzo przepraszam że na formu z taką prywatą ale na giełdzie to zwyczajowo sam sprzęt audio i prawdopodobnie nawet zainteresowani by nie zauważyli. A zanim wystawię na allegro to lepiej żeby na forum dać prawo pierwokupu.

No więc muszę zrezygnować z tego telewizorka... Niestety w nowym mieszkaniu nie będę niestety możliwości ustawić go w rozsądny sposób :(

Telewizor rozpakowałem 3 lutego 06, korzystałem z niego przez następne 2 tygodnie a potem zapakowałem w folię bo przyszedł czas remontu i tak dalej stoi czyli działał około 50 godzin od nowości. Zakupiony u Loco oczywiście z wszelkimi papierami

Wszelkie pytania i propozycje na priv lub fobi @ onet.eu i jeszcze raz przepraszam że na forum zamieściłem

https://www.audiostereo.pl/topic/26192-thomopson-32wb842-do-wzi%C4%99cia/

Wiem że to może wyglądać jak kolesiostwo ale mnie kompletnie nie przeszkadza że powstał ten wątek i powiem od siebie że fobi jest to ultra przyjemny człowiek i wzmacniacz który kiedyś od niego kupiłem bardzo dobrze mi się kojarzy zwłaszcza ze względu na bardzo miły i życzliwy kontakt pozbawiony podłoża marketingoweg...Był deal ale przede wszystkim był bardzo życzliwy i uprzejmy kontak a to jest czasem wiele cenniejsze niż ugranie na kimś 100zł. Nie znam się dobrze na TV ale kolegę jako sprzedającego polecam i proszę mi wierzyć że mój wpis nie jest żadnym zagraniem ani naszą zmową.

hehe , no to napisałeś tak jak się umawialiśmy i już przelewam tą kasę na Twoje konto :)))

A na poważnie to się zaczerwieniłem... Dzięki za miłe słowa.

ps. przez cholerny remont mieszkania tak sobie narobiłem że telewizora nie mam gdzie postawić i mało brakowało żebym hyperionki sprzedał... Na szczęście z kolumnami problem się rozwiązał bo bym dziś siedział i płakał ;)

No coś Ty, przecież miałem dostać głośnik od tego telewizora??:)))

A tak serio to współczuję remontu który unicestwił oglądanie na nowym zakupie...

Dobrze żeś sobie uratował chociaż Hyperionki, choć gdyby były na sprzedaż to akurat w tym teamcie może i byśmy mieli o czym porozmawiać:)

Ja właśnie będę się rozglądał za czymś jak AA H III albo Mission M35 obecnie mam jeszcze większe JBL-e niż te których słuchałeś u mnie wtedy na swoim wzmacniaczu i szczerze mówiąc są to dobre kolumny które nie zgrały mi się z nowym wzmacniaczem. Dźwięk jest za bardzo szczegółowy i nazbyt ostry. Ciekaw jestem czy Hyperiony są raczej delikatne czy ostre bo jak to drugie to odpadają...

Jeśli znajdziesz kiedyś chwilę to zapraszam z jakimiś elementami systemu na odsłuch u mnie bo istotnie zmieniłem aranżację estetyczno-akustyczną pomieszcenia i warunki są coraz lepsze do porównań.

Po 17 maja będę trochę bardziej ogarnięty bo do tego czasu muszę popracować trochę w mieście gdzie bieganie psom szkodzi i kursuję ciągle między Wwa i Łdz.

Co do Hypków to w miarę neutralne są bo z Marantzem było jasno a z NADem miękko czyli chyba tak jak powinno być.Ja mam chyba wrażliwe na wysokie tony uszy bo troszkę wątpliwości małem czy nie za ostro z Marantzem, ale odsłuch był na słabym źródle więc mogło zafałszować.

A że sprzęci stoi spakowany tak samo jak telewizor to można będzie łatwo go do Ciebie przetransportować i PM7200 wezmę to zobaczymy jak z Denonem powalczy(na którego miałem ochotę...)

Cholerka, zapomnieliśmy że privy dodali :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.