Skocz do zawartości
IGNORED

Prywatne wiadomości

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze odgrzeję kotleta na chwilę - przydałaby się możliwość usuwania wiadomości prywatnych. Zarówno odebranych, jak i wysłanych. Chyba nic nie przegapiłem, a nie zauważyłem, żeby taka funkcjonalność była zapowiadana...?

Oraz, koniecznie, opcja wysłania nowej wiadomości do nadawcy wiadomości już raz "odpowiedzianej".

Wygodne też byłoby, gdyby obok nicku przysyłającego nam wiadomość był link do jego 'o mnie'.

Eeee, chyba byłem niespełna rozumu, pisząc to, co powyżej... Przecież można jeszcze raz kliknąć 'odpowiedz'.

Ale przydał by mi się spis wszystkich zarejestrowanych użytkowników, alfabetycznie, z linkiem do 'o mnie', PW oraz wpisem ze statystyki i kiedy ostatnio widziany.

• 3 tygodnie później...

Z tym kasowaniem (lub poprawianiem) wiadomości, to nie jest tak całkiem OK.

Jeżeli ktoś w swojej wypowiedzi odnosi się do czyjegoś wpisu, a tymczasem ten wpis zostanie usunięty (lub zmieniony),

to wyglądałoby to co najmniej dziwnie - komentarz do czegoś, czego nie ma (lub jest zmienione).

Chyba, żeby... można było poprawić wpis TYLKO DO CZASU, zanim pojawi się nowy wpis w tym wątku.

Jest to spore ograniczenie, ale często zauważy się jakiś błąd właśnie zaraz po wysłaniu wpisu.

A przy takim ograniczeniu chyba nie byłoby bałaganu z komentarzami do nieistniejącego wpisu.

Co o tym myślicie? I co o tym myśli LUKAR?

Janusz z Torunia

>>>Dead_Dog

Dzieki za porade tj. kliknij w "Przeczytane" ;) Przed chwila sie z tym majeczylem bo jak wchodzilem na glowna strone to wyswietlalo mi sie, ze mam nowa widomosc tak jak Parmenidesowi ;)

Mam jeszcze takie pytanie, jesli Ktos zarejestrowal sie i teraz przebywa w tzw. okresie karnacji to odpisujac na jego PW, moje PW nie sa brane pod uwage w statystykachc tak? Akurat taka sytuacja jest teraz u mnie i nie wiem czy tak ma byc.

• 1 miesiąc później...
Gość _harry

(Konto usunięte)

witam.

byc moze przeoczylem ta funkcje - jesli tak to sorry za zamieszanie...

nie mam mozliwosci skasowania otrzymanej PW.

oczywscie wiekszosc korespondencji nadaje sie do zachowania w archiwum - ale powiedzmy jeden procent mozna skasowac.... ;-)

czy mozna dodac ta opcje ? - moze to zaoszczezdzic dosc duzo miejsca na dyskach...

regards

_harry

Gość _harry

(Konto usunięte)

"drogi adminie" ;-))).... nie wiem jak u innych - ale u mnie zaczyna sie robic nieporzadek - wiele wiadomosci przeslanych na priv mozna by po prostu wykasowac.... a tak trzeba sie przebijac przez zbedne maile... da sie cos zrobic w tym temacie ?

Popieram opinie Kolegów powyżej proszących o możliwość zamieszczenia real foto opiniowanego sprzętu. Wiele opinii w tej zakładce jest tworzonych na zasadzie zasłysznych opinii lub też pochodzi od mitomanów.

Pozdrawiam,

Lukar napiszę nie na temat to może zwróci to twoją uwagę.

Parę osób już o tym pisało zlituj się i dodaj opcje edycji postów. Popełniłem byka zakładając temat w dziale diy i wszyscy go widzą. Naprawde wstyd mi , ale nie lubie jak zwraca mi uwagę nadety kretyn i wyzywa od tumanów.

Ja jakoś nigdy tak nie postępuje każdy może sie pomylić.

Lukar nooo

inżynier, 11 Lip 2006, 09:03

Korespondujemy na priva :) A cholera wie, jak to jest z poufnością korespondencji na PW ;)

Czasem po 1. PW przenoszę korespondencję na priva - zależy czego sprawa dotyczy i jak uznam.

Pozdrawiam.

PS. Przecież widać, że mam 5 PW.

A poza tym też jestem za opcją usuwania niepotrzebnej już korespondencji w PW.

No i wolałbym, by koperta nie mrugała, tylko zmieniała kolor, np. na czerwony czy zielony - wsio ryba.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.