Skocz do zawartości
IGNORED

Projektor LG AN 110

Zwrotnik

Rekomendowane odpowiedzi

www_cine4home_de (Test DLP Projektor LG AN-110 W B Test LG AN110 TEST LGAN110 Test LG AN 110 W-B Lucky Goldstar).htm

Jak dla mnie super rozwiązanie, bardzo funkcjonalne do małych pomieszczeń. Projektor można powiesić na ścianie za pomocą dołączanej podwieszki jak np. zegar. Od dłuższego czasu marzy mi się projektor, ale nie bardzo mogę w moim pokoju ( a raczej pokoiku ) podwiesić go pod sufitem ( względy estetyczne, małżonka itd. itp. ). Osiągi tego urządzenia nie powalają z nóg, ale jak na warunki domowe chyba wystarczą. Ciekawy jestem czy ten pomysł się przyjmie i tym tropem podążą inne firmy np. Panasonic, Sanyo. Pozdrawiam kinomaniaków.

https://www.audiostereo.pl/topic/25693-projektor-lg-an-110/

O półeczce też myślałem, ale w przypadku mojego wymarzonego na dzień dzisiejszy Panasonica AE 900 ( 27 cm. gł. ) musialaby mieć okolo 32 cm. głębokości ( w moim pokoju ma to znaczenie, jego calkowita szer. to 3.15 m. odległość obiektyw - ekran to okolo 2.60 - 2.70 m.) Wielkość obrazu - 60 - 80 cali. Wolę to niż telewizor lcd 40 cali.

W przypadku LG ten problem odpada. A swoją drogą oglądalem dziś Panasa w media - cena 8.500 zł. :( i wydaje mi się, że ma większe gabaryty niż jego poprzednicy (AE 500, 700 ).

Może użytkownicy tego forum spotkali się z jakimiś nietypowymi rozwiązaniami umiejscowienia projektora

o standartowych kształtach w małych pokojach? Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/25693-projektor-lg-an-110/#findComment-517134
  • 1 miesiąc później...
  • 6 miesięcy później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.