Skocz do zawartości
IGNORED

Guttena komnata odsłuchowa

gutten

Rekomendowane odpowiedzi

>za sprzetem powies moze jakis obraz olejny

Muzyke Klimta. Tylko nie pirata!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

> kaszanka

W nagrodę zdradzę pochodzenie stolika :-)) Odkupiłem go od Papamka, w oryginale miał szklane półki, ale zapobiegliwy Papamek poszedł do grabarza i kazał wystrugać półki granitowe.

Jeszcze jedno ujęcie "po ścianie". Zdjecia panoramiczne muszą poczekać, aż ktoś mi je zmiejszy.

Gutten jak już tak , to idź na całość i między szafkami postaw jakieś zwiewnie ubrane Kariatydki , na lato oczywiście . Tylko...ciekawe co na to główna Bogini???

Zacne monitorki. to 510?

Ironista, wiem, że za kolumnami jest goła ściana, ale z lewej za to aneks z sypialnią przesłonięty zasłonami, po prawej kanapa, z przodu natomiast chyba najważniejsze - sporo przestrzeni z aneksem kuchennym i jadalnią. Całe mieszkanie ma zaledwie 29 m2, więc chyba i tak nieźle z tego wybrnęłam. Na ścianie za kolumnami chciałam ustawić półki na płyty, ale obawiam się, że wtedy zostanie mi naprawdę niewiele miejsca. Wszystko to brzmi i tak zaskakująco dobrze jak na tak trudne pomieszczenie i budżetowy sprzęt. No ale do Guttenowych zabawek nawet się nie umywa... ;-)

>>Darcy

Tak sobie marudzę na te gąbki. Naprawdę super to wygląda. Piszę i zastanawiam się ile kobiet w tym kraju zdecydowało by się na taki układ pokoju, żeby sprzęt audio grał tam pierwsze skrzypce. Nawet zakładając , że w pobliżu każdej jest jakiś Gutten.

I żeby nie było że ironizuje czy coś. "jakiś" to nie jakiś tam , ale ten "właściwy" Gutten. "ile kobiet" bez szowinistycznego malkontenctwa, po prostu podziw i uznanie.

Dziękuję, bardzo mi miło. Szczerze mówiąc, pierwszą rzeczą, na jaką zwracałam uwagę, wybierając mieszkanie, były możliwości ustawienia sprzętu. A Guttena wtedy jeszcze nie było. :-)

A propos... Mam nadzieję, że się nie pogniewa, jeśli zamieszczę jego urocze zdjęcie - Gutten przyklejający gąbki. :-)

Coś dla odwrócenia uwagi od powyższego:

Na suficie wyklejone są panele styropianowe o nieregularnej powierzchni, ale postanowiłem je jeszcze bardziej znieregularnić, podwieszając pod co drugim coś takiego (osiem sklejonych). Na razie zrobiłem i powiesiłem pierwszy i juz się bardzo zmęczyłem :))

Pewnie lepszy byłyby sufit z płyt gipsowych, ale strasznie by się wtedy obniżył. Pozostały więc eksperymenta ze styropianem.

Gutten muszę cię zmartwić, ale Darcy swoim pokojem bije cię na głowę :-p

Nawet podstawki pod kolumnami ma ładniejsze :-)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Darcy, zdjęcia Guttena popsuły cały wątek:)

A tak poważnie to miałem pisać o suficie, o pierwszym odbiciu. To ważne i newralgiczne miejsce. Porowatość tego co powiesiłeś jest praktycznie żadna, postaraj o bardziej wysublimowane różnice wysokościowe poszczególnych porowatości:) No i przestrzeń za systemem. W rogach lepsze by były pochłaniające walce, może chociaż za stolikiem. Możesz też poszaleć z czymś takim jak ma Papamek w górnych narożnikach pokoju. Echo Busters są strasznie drogie, ale sam szkielet spokojnie można wykonać samemu.

Kanapa ostra, sexi:)

Acha, no i kup osbie wreszcie podłogowe kolumny:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.