Skocz do zawartości
IGNORED

Guttena komnata odsłuchowa

gutten

Rekomendowane odpowiedzi

A moze chcialbys ktoras moich grafik, ktore powstaly z autentycznej deformacji

dzwiekiem pewnych przestrzeni kolorystycznych ?

W rozliczeniu moglbys dac od biedy tego Meridiana, niech strace !

Zbig

chodziło mi o to, że pisales o odległości od miejsca odbicia do bazy (płaszczyzny), wiec nie bylo to dla mnie do konca jasne - którego miejsca tej plaszczyzny - bo teoretycznie to moglo być dowolne miejsce, ale wowczas odleglość tez byłaby zmienna bo zależałaby od tegoż miejsca na tejze płaszczyznie..... na szczescie zgrabne rysunki MariuszaJ wyjasnily sprawe.

gutten a moze zrobisz samemu to znaczy ramy ze sklejki 7cm obijesz je plutnem np lnem a w srodek welna skalna o grubosci 7cm swietnu pochlaniach niskich czestotliwosci i mozna to zrobic tam gdzie miales ta czopkowa gapke i za sprzetem to swietne rozwiazanie ja mialem podobnie jak u kolezanki gole sciany zawiesilem takich przygotowanych 6 ram i mam jak narazie odsluchy wpelni zadawalajace mozna zamiast welny wypelnic ramy gapka

pozdrawiam

> Jaro_747, 5 Kwi 2006, 19:00

>>lolo, 5 Kwi 2006, 18:00

>

>Ten Okrassa mógłby jakiś ładny wzmak (albo kolumny)

>namalować. Autka mu wychodzą :-).

He... uczeń i chyba przyjaciel Umiastowskiego usilnie promowany przez Mme Napiórkowską. W ciągu trzech lat od kiedy kupiłem dwie jego prace jego obrazy podrożały ponad trzykrotnie. Dobra inwestycja :-)

Jakie rozweselenie? To są profesjonalne ustroje akustyczne.

Jeden jest doskonałym ustrojem pochłaniającym. Wszystko co do niego doleci wchłania bez śladu w dowolnych ilościach. Efekt gwarantowany.

Drugi perfekcyjnie rozprasza, rozmydla, rozmywa, niektórzy twierdzą, że po nim spływa (rym niezamierzony).

Trzeci jest idealnie transparentny. Bez względu na amplitudę i częstotliwość nadany sygnał przelatuje przez niego z 0% strat i bez najmniejszej zmarszczki na fizjonomii.

Pojawiła się ostatnio teoria, że gdyby tych trzech umiescić w pustym pomieszczeniu i zdetonowac ładunek tak, aby rozkleiło ich po ścianach w miarę równomiernie, to powstałaby najlepsza na świecie komora bezechowa.

I to by było na tyle. Kabaret Audiofilskiego Nie-Pokoju pozdrawia wszystkich tradycyjnym: Yes! Yes! Yes!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.