Skocz do zawartości
IGNORED

zestaw głośników do denona 2106

sieko

Rekomendowane odpowiedzi

tu tak dla pogladu cenowego:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

do 3.000 to moze JBL Balboa??

szczerze to elektronika jest niezla i wypadaloby kupic cos lepszego niz komplet za 3.000pln...

Bo rozumiem ze to ma byc 5.1??

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tak atomm mówimy o zestawie 5.1, polece mu chyba te avance, ale dobrze byłoby aby sobie tego posłuchał. COś wspominał znajomy o głośnikach quadral argentuam, słuchałes może ?

"szczerze to elektronika jest niezla i wypadaloby kupic cos lepszego niz komplet za 3.000pln..."

osobiśie poleciłbym mu zamiast tego jakiś fajny zestawik stereo ;)), no ale skoro się uparł to niech mu bedzie ;)

IMHO Avance lepsze w spokojnej muzyce, Dali Concept w ostrzejszej.

Quadrali Argentum nie sluchalem, ale jesli 5.1 to cena chyba blizej 4.000 niz 3.000...

To mozna jeszcze polecic zestaw w oparciu o Rubicony RP 36. Tez powinny "pasowac" do Denona.

swego czasu tez wybieralem kolumienki- ale do denona 2105. najbardziej- w zadanym zakresie cenowym podobaly mi sie wlasnie concepty... niestety musialem zdecydowac sie na diamondy 8.4, swoja droga tez niezle, choc mniej dynamiczne i bardziej spokojne. Coz.. finanse.

Do denona 2106 polecam Wharfedale Diamond 9.5 + 9.1 + CC + Sub SW150. Przy wyborze kolumn do mojego 2105 porównywałem je z Dali Concept. Wafle grały bardziej szczegółowo w górnym zakresie i miały lepszą scenę w odsłuchu stereo. Z zakupu jestem zadowolony, a zestaw jest dostępny w korzystnej cenie (przy zakupie za gotówke można negocjować cenę - katalogowa 3850zł)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.