Skocz do zawartości
IGNORED

kto pożyczy kable do odsłuchu ?

stmaniak

Rekomendowane odpowiedzi

chce dobrac kable głosnikowe do mojego zestawu, ale tu gdzie mieszkam jest słaby wybór.

może jest ktos na forum kto mógłby przysłac mi na kilka dni jakies kabelki, mile widziane takrze DIY.

kable które juz miałem to VDH cs122, AQ type2, CABLE TALK 2.1, CAT 5, narazie gram na tasmach z cewek ALPHA CORE ale brakuje mi miesa w średnicy. najlepiejdo tej pory wypadły u mnie CT2,1.

chetnie posłuchałbym tak chwalonych AQ CV4, TARA LABS no i oczywiscie DIY

Także posiadam tymczasowo Cable Talk 2.1 i uwazam że są świetne.

Proponuje posłuchac Ultralink Challenger Home theatre series 14 guage.

W porównaniu z cable maja więcej wysokich oraz szczegółów.

Pozdrawiam

Jeśli DIY to koniecznie posłuchaj głośnikowych fadeovera. /Nie wiem czy jeszcze są dostępne./ Ma je chyba obecnie Walery (tzn kupił je po zakończeniu testów).

Od siebie powiem, że u mnie zagrały na poziomie AQ CV4. Mnie się podobały (a trochę drutów przerzuciłem i marudny jestem ;))

* * *

Ale nic nie mówisz jakie masz IC, a to ważne !!! Może one Ci "zabierają" "mięsko w średnicy" ? Sprawdzałeś jakieś inne ?

jak stoja pomiedzy glosnikami na linii bazy to nawet bardzo, podobnie zreszta jak kazdy mebel, czy cokolwiek innego postawionego w tym miejscu. a to niestety typowe ustawienie sprzetu w wielu mieszkaniach. charakterystyczne objawy to szczatkowa scena, a wlasciwie jej brak, dzwiek przyklejony do glosnikow i wlasnie wbrak wspomnianiego mieska na srednicy.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.