Skocz do zawartości
IGNORED

JAMO E680 E600 E6CEN

bikerboy16

Rekomendowane odpowiedzi

No po wielu dniach szukania odpowiedniego kina domowego chyba znalazlem te wlasciwe,mianowicie jeden zestaw z asortymentu jamo przypadl mi bardzo do gustu-JAMO E6 E680 E600 E6CEN.cena to ok 2000zł.

Ale mam prosbe chcem uslyszec mam nadzieje kilka dobrych opini jak graja i jaki amplituner??

Z gory dzieki za wszystko.:):):):):):)

no i oczywiscie zalaczam foto;)

https://www.audiostereo.pl/topic/25407-jamo-e680-e600-e6cen/

Idziesz w dobrym kierunku ;-)

Nie wiem jak grają ale na pewno lepiej niż KODA.

Jako amplituner polecam Denon AVR 1906 - gra naprawdę świetnie. Cena od 1300-1800.

Tylko nie zapomnij o kablach !!! To wbrew pozorom istotny element całej układanki.

pzdr

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

No właśnie - to już dużo lepszy wybór anizeli KODA, mam kable Jamo i są naprawdę fajne. Co do ampli - jeśli chodzi o jakość reprodukcji dżwięków i stereo to tylko H/K. Grają praktycznie jak wzm stereo. Modelu konkretnego nie mogę niestety Ci polecić.

Witam mam pytanie na jakiej powierzchni beda graly u Ciebie te glosniki. Sam mam do nagłosnienia

okolo 20m2 i zastanawiam sie czy nie bede odczuwal brak subwoofera. W swoich typach rowniez mam ten zestaw

i jestem ciekaw opinii. Pzdr

niestety nie mam tak duzego pokoju...

blizej mi do 20m2 i tak zostanie jeszcze przez kilka lat.

Po dlugich poszukiwaniach udalo mi sie znalezc przedstawiciela Jamo, ktory posiada te glosniki w sklepie. Dzisiaj bylem je zobaczyc i umowic sie na odsluch. Musze powiedziec ze E660/E680 estetycznie robia bardzo dobre wrazenie :) Nawet lepsze niz na zdjeciach :) Jest jedno ale: E 680 sa bardzo, bardzo duzo. Optycznie roznica pomiedzy 680 a 660 jest bardzo duza. Zdecydowanie wieksza niz mogloby to wynikac z samych rozmiarow "na papierze".

Wiecej wrazen po odsluchu, na ktory mam nadzieje niedlugo znalezc czas.

Jeszcze pytanie czym chcesz napedzac ten zestaw Jamo??. Ja zastanawiam sie nad HK 235 (240), niestety nie mam mozliwosci odsluchu. Moze wypowie sie jakas osoba, ktora slyszala takie zestawienie lub np. z jakakichs wzgledow odradza/poleca "malzenstwo" Harmana z Jamo!

prosze, prosze, chyba mamy podobne gusta, bo ja tez myslalem o Y 557. Zastanawiam sie jeszcze czy nie poczekac jak wejdzie do nas Y-559, ktora w USA juz jest sprzedawana:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

niektorzy sprzedawcy w PL tez juz ja zapowiadaja...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.