Skocz do zawartości
IGNORED

Lukar - zakladam konkurencyjne forum

dartman

Rekomendowane odpowiedzi

Chlopie, Lukar lezy i sie smieje. Forum dowolne mozesz stworzyc w 10 minut, zromadzenie wokol niego ludzi trwa lata. Nie zauwazylem, aby ludziom na Lukarze cokowliek przeszkadzalo, za wyjatkiem kilku osob, ktore mozna spokojnie dodac do "ignoruj".

Jakby Ci to powiedziec, chciales blysnac, a sie wydurniles ot co ;-)

Lukar, 13 Mar 2006, 08:39

>dartman: mogę Ci nawet wykupić domenę i dać miejsce na serwerze - za free oczywiście

Tym chciales pokazac jaki "twardy" jestes? Olala... Imho Dartman wydurniles sie, ale "wadza" tez....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

-> dartman

nie przejmuj się ;-)

każdy czasem wydurnia się na forum

ważne jest, że walnąłeś skruche :-)) co nie każdy to robi co palną głupstwo

forum to nie tylko miejsce na serwerze, to przedewszystkim ludzie, którzy pisząc tworzą to forum

a te forum jest naprawdę żywe

ciekawe ile jest wejść tutaj w ciągu jednego dnia?

pozdrawiam jodel

tak, tak .... muszę przyznać, że dzięki forum poznałem takich szaleńców-zapaleńców jak Piotrek608, hi hi hi ;-))

->Piotrek608

również Cię pozdrawiam Piotrku :-))

Słyszałem, że ostatnio jesteś zarobiony.

W znanej nam sprawie chyba trochę chciałem za dobrze (chyba niepotrzebnie) i wyszła kiszka.

Mam nadzieje, że coś z tego jeszcze będzie, jeśli nie - to trudno. Jakoś przeżyje.

Dart - man

Ciesze się z sam i z Tobą się cieszę (i z Ciebie też troszkę)

Powodzenia i poznaj atoposa na żywo!

Pokurdupluje Ci na tym forum nawet jak zakredycić się będę musiał :-)))

Pozdrawiam!

Kurt (odstęp) Dupel ;-)))))

>dartman

Wcale sie nie wydurniles dartman ! :)

Chyba zbyt latwo dales sie zakrzyczec !

To byl bardzo dobry pomysl !

Zrob To, a wkrotce bedziesz mial 5.000.000 odslon/mies. na NASZYM wreszcie forum ! :)

Takie forum tworza Indywidualnosci, a nie "zbite" masy !

Zobaczysz, ze najfajniejsi stad kolesie i tak przejda do Ciebie ! :)

Dresiarzy nie bedziesz wpuszczal, chyba ze po 500 zl. za 30 min. SEANS !

Rozwin te Idee ! :)

Pozdrawiam i zycze powodzenia

Panowie powstało też forum pod patronatem KAiM ....

Dokładny adres gdzieś na Bocznicy w wątku KAIM ... dobrze znamy moderatora ;) ... obiecał wolność słowa hahah

Zapraszamy !!! atopsa również ;)

zdezintegrowany_3PO

fajny phpBB, ale imho zbyt duzo grafiki, to wszystko takie "okragle" i zle mi sie kojazy, bo z winXP ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

jar1, aha, faza testow... no imho ja nie lubie phpBB (a przynajmniej bo tego wszedzie pelno, moze ta awersja jest spowodowana defaultowym wygladem :) Ciekawe na jakim engine jest to forum na ktorym obecnie piszemy :) (moze autorskim, bo nie widze nic w stopce, zreszta ja sie tam na tym nie znam, nie za to mi placa :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.